nhlbetting.blogg.se

På denna blogg delar jag med mig av mina erfarenheter vad gäller nhl bettande. Detta har länge varit en stor hobby och efter en mycket lyckad säsong vill jag nu dela med mig av mina tips.

NHL-natt 1/4 2013

Kategori: Allmänt

 
Mars månad är över snart och månaden gick förövrigt väldigt bra. Slutar sämre verkar det som om den gör dock. Detroit ligger under 6-0 i dagsläget... Hela laget är pinsamma och kolla 3-0 målet för Chicago:
 
Haha ska det där föreställa ett skämt eller?
 
Nää fy för Detroit. Detroit är nog det lag som är värst att tippa på denna säsong, då deras form svänger så mycket hela tiden. Detroit, Flyers och Washington är äckliga lag att tippa på denna säsong tycker jag.
 
 
Nu hoppas jag att april månad börjar riktigt bra och att månaden bjuder på mycket vinster! Fyra matcher inatt och det är fortfarande helg, så kommer hålla nere på insatserna. Här är hur jag tänker om nattens spel:
 
Columbus Blue Jackets - Anaheim Ducks:
 
Anaheim kom igång senast och bröt äntligen sin förlustsvit. Tror nu att laget är suget på att hitta tillbaka till formen och Ducks ML 1,72 blir nattens All-in singel. Testar även U5,5 1,72, då det är bra målvakter i båda lagen.
 
Dallas Stars - Los Angeles Kings:
 
Dallas haft ganska enkelt för Kings detta år. Tror därför på Dallas vinst. Kör istället Ö2,5 1,98 Dallas istället för ML, då jag tror det krävs minst tre mål för att vinna.
 
Philadelphia Flyers - Washington Capitals:
 
Hmm, känns väldigt 50/50 detta. Dessa två lag är, som jag nämnde tidigare i inlägget, bland de värsta lag i NHL att tippa på. Lagen svänger så mycket och man vet aldrig var man har dom. Flyers hemmastarka dock. Tror på mycket mål med. Kör Ö2,5 Flyers 1,60 och Ö5,5 1,78.
 
Buffalo Sabres - Boston Bruins:
 
Vill spela Boston men tycker laget sviker mig hela tiden. Vet inte om jag vågar. Kör nog U5,5 1,66 istället.
 
 
Intressanta spel:
 
Ducks ML 1,72
Jackets-Ducks Ö5,5 1,72
Dallas Ö2,5 1,98
Flyers Ö2,5 1,60
Flyers-Capitals Ö5,5 1,78
Buffalo-Boston U5,5 1,66
 
Nattens All-in singel: Ducks ML
 
 
Nu är det dags för Ducks att hitta tillbaka till vinnarformen och inte direkt få en förlust igen. Gooo Ducks!!
 
Sista matcherna för denna helgen. Tack och lov. Som sagt, håller nere insatserna idag så ni vet det. Hörs imorgon och lycka till!
 

NHL-kväll 31/3-2013

Kategori: Allmänt

 
En match att lösa ikväll. Här är hur jag tänker kring matchen:
 
Detroit Red Wings - Chicago Blackhawks:
 
Detroit har kommit igång på sistone och jag tror dom kommer vinna ikväll. Tror matchen slutar i något med stil av 3-1 eller 3-2. Därför testar jag Detroit Ö2,5 1,92 och U5,5 1,66.
 
 
Intressanta spel:
 
Detroit Ö2,5 1,92
Detroit-Hawks U5,5 1,66
 
 
Kommer med inlägg senare om nattens matcher, då jag inte hinner skriva om dom nu. Lycka till med kvällens match!

Tack Minnesota

Kategori: Allmänt

 
Efter en kväll med 4/4 fel och en natt som började riktigt dåligt så lyckades Minnesota (All-in singeln) vända 1-3 underläge och det räddade natten från totalt fiasko! Så får väl tacka Minnesota för det. U5,5 på Sharks-Detroit gick med in, så natten gick lite bättre än kvällen med 2/4 rätt, där en av de är All-in singlarna. Så gick plus på natten i alla fall.
 
Inatt är det bara fem matcher, där en spelas ikväll:
 
Detroit Red Wings - Chicago Blackhawks (Start klockan 18:35)
Columbus Blue Jackets - Anaheim Ducks
Dallas Stars - Los Angeles Kings
Philadelphia Flyers - Washington Capitals
Buffalo Sabres - Boston Bruins
 
 
 
 
Era tankar? Kommer med inlägg senare!

Aha då var det dags igen

Kategori: Allmänt

 
Vad menar jag med rubriken? Jo, helgen... Det brukar gå sämre för mig på helger än vardagar, vilket jag nämnt tidigare i bloggen. Efter 16/19 rätt på två dagar, så är det lördag igen. Jag kom hem nyss och ser att alla fyra spel från kvällen inte gick in. Vilket betyder 4/4 fel... Skit med! Så dåligt av mig. Men är det bara för mig som helger brukar gå sämre? För det går verkligen sämre varje helg, förra helgen gick också dåligt..
 
- Självklart sviker Boston och Flyers vinner denna ikväll istället. När man spelade Flyers som All-in singel häromdan tappar dom en 2-0 ledning...
- Att det ska bli 0-0 mellan Colorado-Nashville finns ju bara inte... helt sjukt!!!
- Pittsburgh gör inte mycket mål. Den var jag ändå lite mer inställd på att kanske inte skulle gå in då jag spelade med låg insats. Men att ingen av dom andra tre spelen gick in var ju bara ett skämt!
 
Matcherna som spelas nu ser det inte heller ljust ut för. Ottawa ligger under, Minnesota ligger under och Devils har lika i sin match. Skulle inte förvåna mig om natten går åt helvete också. Åh kära helg, välkommen tillbaka... Jag har saknat dig så...
 
 
 
Går alltid dåligt på helger, såå irriterande...
 
Monday i miss you.
 

NHL-natt 31/3-2013

Kategori: Allmänt

 
Känns som kvällen kommer gå dåligt. Boston ligger under i skrivande stund, Pittsburgh bara två mål och Colorado-Nashville 0-0... Aja får hoppas på bättre natt. Är stressad, då jag ska iväg nu, så gör ett snabb inlägg ikväll. Blir inte lika mycket spel heller pga det. Men imorgon kommer allt bli som vanligt. Här är mina tankar:
 
Buffalo Sabres - Washington Capitals: Skippar
 
Montreal Canadiens - NY Rangers: Skippar
 
Ottawa Senators - Toronto Maple Leafs:
 
Ottawa ML 1,80
 
Florida Phanters - New Jersey Devils:
 
Devils ML 1,82
 
Minnesota Wild - Los Angeles Kings:
 
Wild nattens All-in singel. ML 1,88
 
Edmonton Oilers - Vancouver Canucks: Skippar
 
San José Sharks - Phoenix Coyotes:
 
U5,5 1,56
 
 
Intressanta spel:
 
Ottawa ML 1,80
Devils ML 1,82
Wild ML 1,88
Sharks-Phoenix U5,5 1,56

Nattens All-in singel: Wild ML
 
 
Jag hoppas att Wild hittar tillbaka till sin fina form direkt på hemmaplan emot Kings, där är dom starka!
 
Hörs imon ska iväg nu. Lycka till inatt!

NHL-kväll 30/3-2013

Kategori: Allmänt

 
Fyra matcher har jag gått igenom och jag har hittat lite spel. Det gäller att ta det lugnt nu när man satt 16/19 senaste, så man inte spelar för mycket. Förresten så skippar jag All-in singel ikväll och kör på det inatt istället. Här är mina tankar om kvällens matcher: 
 
Philadelphia Flyers - Boston Bruins:
 
Boston brukar trivas borta emot Flyers så ML Boston 1,67 testas. Så länge Rask står!

Pittsburgh Penguins - NY Islanders:

Pittsburgh bjöd på hockeygodis senast emot Winnipeg och det såg riktigt bra ut. Malkin tillbaka bland annat. Målen lär ösa in, då Islanders inte är kända för bra försvar. Testar inte ML Pittsburgh pga 1,40? ett skämt i mitt tycke. Jag testar Pittsburgh Ö3,5 istället 2,05 på liten insats.

Colorado Avalanche - Nashville Predators:

Två lag där målvakterna inte är i en bra form och målen lär därefter också komma. Ö5,5 2,15 testas. Samt Nashville Ö2,5 1,94.

Winnipeg Jets - Carolina Hurricanes: Skippar spel här, kommentera om ni undrar kring mina tankar
 
 
Intressanta spel:

Boston ML 1,67 (Inväntar Rask)
Nashville Ö2,5 1,94
Colorado-Nashville Ö5,5 2,05
Pittsburgh Ö3,5 2,05 (Obs liten insats!)
 
Lycka till ikväll!!
 


 
Jag kommer med inlägg senare om nattens matcher:
 
Buffalo Sabres - Washington Capitals
Montreal Canadiens - NY Rangers
Ottawa Senators - Toronto Maple Leafs
Florida Phanters - New Jersey Devils
Minnesota Wild - Los Angeles Kings
Edmonton Oilers - Vancouver Canucks
San José Sharks - Phoenix Coyotes
Några intressanta tankar?

Bra natt med 7/8 rätt

Kategori: Allmänt

 
Ännu en bra natt med 7/8 rätt, där alla tankar stämde förutom på All-in singeln. Självklart var det enda felet All-in singeln. Typiskt. Har haft mycket otur med All-in singlarna på sistone. Först Chicago hemma emot Kings där dom tappade, sen Flyers som tappar hemmar emot Islanders och förlorar på straffar och nu inatt Devils som gjorde en ''Flyers''... Aja får väl vara nöjd ändå med tanke på att 16/19 spel har suttit senaste två dagarna. Skönt att jag hade rätt kring tankarna att Calgary-Columbus skulle bli en målrik match! 
 
 
''Good news'' är hur det går för intressanta spel just nu. ''Bad news'' är hur det går för All-in singlarna...
 
Börjar med kvällen. Det är fyra matcher:
 
Philadelphia Flyers - Boston Bruins
Pittsburgh Penguins - NY Islanders
Colorado Avalanche - Nashville Predators
Winnipeg Jets - Carolina Hurricanes
 
Era tankar kring matcherna? Kommer med inlägg om några timmar! / hoppas det gick bra för er också inatt mina vänner så taggar vi ny NHL kväll/natt, hörs!
 
 

NHL-natt 30/32013

Kategori: Allmänt

 
Hej vänner. Ny natt och nya tag. Det är fyra svåra matcher inatt. Har haft lite svårt att veta vad jag ska köra. Men har hittat lite intressanta spel som jag hoppas kommer sitta. Här är hur jag tänker:
 
Tampa Bay Lightning - New Jersey Devils:
 
Spelar Devils ML 1,96 som nattens All-in singel. Senast när Tampa mötte Buffalo hemma så spelade de inte alls bra tyckte jag. Trodde aldrig att Tampa skulle gå in som All-in singel den natten när jag såg spelet. Buffalo blev rånade på poäng och det var framförallt ett Tampa som gick ut och utnyttjade Buffalos misstag. Devils är ett bättre defensivt lag än Buffalo och kommer inte bjuda på samma ytor och misstag i kontringarna för Tampa, så jag tror därför att det blir svårare för Tampa att ta det här. Ö5,5 2,05 också intressant.
 
Chicago Blackhawks - Anaheim Ducks:
 
Anaheim är och förblir för mig ett mysterium tills vidare. Förstår inte hur de kan tappa allt, från att vara ett av de absolut bästa lagen i NHL. Chicago hemmastarka och Anaheims form är usel, så Chicago borde väl ta detta tycker jag. Gillar dock inte att Anaheim har fyra raka förluster och brukar ha enkelt för Chicago. Jag är även medveten om att Anaheim har en väldigt hög högstanivå. Jag testar U5,5 1,75 här istället för ML på något lag. 
 
Dallas Stars - Minnesota Wild:
 
Wild går som tåget. Radat upp sju raka vinster och de bjuder på underhållande hockey. Har svårt att se vad som kan stoppa dom. Men jag tror faktiskt det blir förlust för Wild inatt. En av anledningarna är att jag såg innan att Wild startar med Hackett i mål inatt. Dallas brukar även gilla att möta lag som Wild och Wild har sju raka vinster. Känner sig lite nöjda kanske och inte kommer ut och ger allt i början? Jag tycker Dallas ML 1,92 lockar, samt Dallas Ö2,5 1,98. Förstår dock om ni spelar Wild, med tanke på hur bra dom är just nu.
 
Calgary Flames - Columbus Blue Jackets:
 
Har svårt att hitta något lag att spela ML på här då jag tycker det är helt 50/50. Har dock en känsla på Ö5,5 2,05. Båda lagen kommer spela med inställningen ''vi är bättre'', vilket kommer leda till mycket öppna ytor och en offensiv hockey. När de möter lag som exempelvis Chicago spelar de mer defensivt för att de anser att det kommer behövas. Inatt kommer lagen gå ut med en offensiv inställning och därav kommer målen också komma. Det är mina tankar i alla fall, sen får man se hur det blir.
 
 
Intressanta spel:
 
Devils ML 1,96
Tampa-Devils Ö5,5 2,05
Chicago-Anaheim U5,5 1,75
Dallas ML 1,92 (lååååg instats! 1 unit)
Dallas Ö2,5 1,98
Calgary-Columbus Ö5,5 2,05

Nattens All-in singel: Devils ML
 
 
 
Kom igen nu Devils, visa varför ni låg etta ett tag i början av säsongen...!
 
Lycka till inatt och så hörs vi imorgon!

9/11 spel satt inatt

Kategori: Allmänt

 
Vilken fantastisk natt. Hade bara All-in singeln suttit också så hade detta varit den bästa natten denna säsongen. 9/11 spel satt och jag gick 16 units plus. Så synd att Flyers svek. Här var nattens spel:
 
Flyers Ö2,5
Flyers-Islanders Ö5,5
Nashville Ö2,5
Home Goals -2,5
Sharks ML
Edmonton ML
Ottawa ML
Ottawa-Rangers U5,5
Pittsburgh Ö3,5
Carlolina ML
Flyers ML
 
Som sagt, bra natt. Som ni ser så la jag upp lite fler spel senare, bland annat Edmonton som jag kände för lite senare efter jag gjorde gårdagens inlägg. Därför den inte finns med i inlägget men det uppdateras alltid i mitt spreadsheet. Natten var rätt sjuk förresten. Satt ju med home goals så ledde home goals 8-0 så kändes det riktigt bra. Sen börjar Nashville-Phoenix och efter nio minuter står det 8-5 i home goals, hahahaha. Jag tänkte: det här är ett skämt nu skiter sig säkert alltihop. Men sen löste det upp sig bra senare på natten sådan tur var.
 
Kan fortfarande inte släppa att Flyers förlorade riktigt. Får ursäkta för mitt lacka-ur-inlägg igår, men jag var så arg på matchen.
 
 
 
Ikväll är det fyra matcher igen och jag ska ta revanch på All-in singeln. Senaste dagarna har det varit såhär: en dag All-in singlar går in, men inte intressanta spel, dagen efter tvärtom, dagen efter som första dagen osv. Så inatt ska antagligen All-in singeln gå in och inte intressanta spel om man ska följa mönstret. Men jag hoppas självklart på att både intressanta spel och All-in singlarna går in samma dag.
 
Nattens fyra matcher:
 
Tampa Bay Lightning - New Jersey Devils
Chicago Blackhawks - Anaheim Ducks
Dallas Stars - Minnesota Wild
Calgary Flames - Columbus Blue Jackets
 
Era tankar? Hörs senare vänner!

Nattsvart

Kategori: Allmänt

 
Fy fan vad besviken jag är på Flyers. Allt börjar som vanligt när lagen spelar och Flyers tar ledning 1-0 och 2-0. Sen tappar skitlaget det och förlorar på straffar...! Jävla skit, sjukt lack just nu på Flyers. Fattar inte hur de kan förlora emot Islanders, som de alltid har enkelt för, i en sån här viktig match där de behöver poängen. De spelar hemma och behöver poäng liksom och sumpar det.. Nää pinsamt Flyers, pinsamt är vad det är...!
 
God natt hörs imorgon vänner!

Nashville-Phoenix

Kategori: Allmänt

 
Någon som ser matchen? Bland det sjukaste jag sett, det står 6-3 efter första perioden... Ö2,5 inne på Nashville i alla fall, skönt. Nu får dom bara inte förstöra för Home Goals...! Men vilken match, så sjukt!!!
 

NHL-natt 29/3-2013

Kategori: Allmänt

 
Tio matcher inatt och ny bygger vi vidare på de två senaste dagarnas fina form. Jag bara förbereder inlägget och kommer uppdatera det senare med fler spel runt 20:00-tiden. Ville bland annat bara att ni skulle se vilket lag jag kör som nattens All-in singel, om ni ska rygga, så inte oddset minskar senare för då kan det bli ovärt... Har även en till All-in singel på G men den kommer upp senare. Hur jag tänker inatt:
 
Philadelphia Flyers - NY Islanders:
 
Flyers ML 1,66 nattens All-in singel. För mig ett av de enklaste valen denna säsongen. Islanders är ett lag som spelar offensivt och har mer problem defensivt. Alltså en offensiv spelstil. Lag som Flyers kan utnyttja detta väldigt bra. Flyers vet hur Islanders spelar och kommer få mycket ytor i kontringarna, vilket kommer leda till mål för Flyers del. Detta älskar Flyers. Var likadant emot Pittsburgh i förra årets playoff. Pittsburgh var ett offensivt lag som hade svårt att hålla koll på defensiven, och Flyers utnyttjade det i varje match. Inatt kommer Flyers utnyttja Islanders spelstil och ta en hemmavinst om inget ovanligt sker. Flyers Ö2,5 1,60 testas och även Ö5,5 1,80.
 
Pittsburgh Penguins - Winnipeg Jets:
 
Pittsburgh går för 14e raka och kan Winnipeg stoppa dom? För dåliga odds för att spela ML Pittsburgh enligt mig, men jag tror Pittsburgh tar detta ganska enkelt faktiskt. Jag rör dock inte matchen.
 
Toronto Maple Leafs - Carolina Hurricanes:
 
Carolina ML 2,15 intressant då Carolina brukar ha hyfsat lätt för Toronto. Enda frågetecknet är målvakten, då jag hört att både förste- och andremålvakten är skadade..
 
Florida Phanters - Buffalo Sabres: Skippar denna, kommentera om ni undrar kring mina tankar
 
Ottawa Senators - NY Rangers:
 
Ottawa ML 1,90 intressant, likaså U5,5 1,53. Ottawa fortsätter visa sig starka, trots skador. Ottawa är ett av NHLs bästa hemmalag och Silverberg har kommit igång. Har svårt att se att Rangers drar till Ottawa och vinner lika enkelt som borta emot Flyers. Detta kommer bli en jämn match med två bra målvakter, där hemmaplanen avgör för Ottawas del. Det är vad jag tror.
 
Nashville Predators - Phoenix Coyotes:
 
Nashville Ö2,5 1,75 testas.
 
St. Louis Blues - Los Angeles Kings: Skippar denna, kommentera om ni undrar kring mina tankar
 
Edmonton Oilers - Columbus Blue Jackets: Skippar denna, kommentera om ni undrar kring mina tankar
 
Vancouver Canucks - Colorado Avalanche: Skippar denna, kommentera om ni undrar kring mina tankar
 
San José Sharks - Detroit Red Wings:
 
Sharks varit starka på sistone. Visat upp bra spel och bra defensiv. Detroit också starka, men att möta Sharks borta är aldrig enkelt. Sharks ML 1,75 fina odds.
 
 
Intressanta spel:
 
Flyers ML 1,66
Flyers Ö2,5 1,60
Flyers-Islanders Ö5,5 1,80
Carolina ML 2,15 (liten insats)
Ottawa ML 1,90
Ottawa-Rangers U5,5 1,53
Nashville Ö2,5 1,75
Sharks ML 1,75
Home goals -2,5 1,88
 
Nattens All-in singel: Flyers ML
 
 
Flyers behöver en vinst! Ligger näst sist och fansen är missnöjda. Då ska väl ett av de lag Flyers har enklast för i NHL ge dom en enkel vinst? Får hoppas på det! Go Flyers!!!
 
Uppdaterar som sagt med fler spel, samt motiveringar senare runt 20:00! Hörs då!
 
Uppdateringen blev lite sen, då jag satt i en bil vid 20:00. Får be om ursäkt för det, men hoppas det är lugnt! Nu ska jag tagga NHL-natt. / Lycka till inatt så vinner vi pengar ihop!

3/3 spel satt

Kategori: Allmänt

 
Det gick bra inatt. Hoppas det gick bra för er med! Brukar gå bra när det är mindre matcher att fokusera på. Men självklart så körde man mindre insatser inatt, som jag skrev igår. Känns lite typiskt. Lite surt nu när man ser att 3/3 spel satt haha.
 
Vad har hänt med Anaheim? Fyra raka förluster och blev nollade inatt... Hmm tillfällig svacka eller ett början på ras? Diskutera gärna.
 
 
Spelet för Ducks har låst sig och det ser riktigt mörkt ut i dagsläget... 
 
Aja gick plus inatt i alla fall och det är huvudsaken. Inatt är det hela 10 matcher och det gäller att välja rätt. Här är nattens matcher:
 
Philadelphia Flyers - NY Islanders
Pittsburgh Penguins - Winnipeg Jets
Toronto Maple Leafs - Carolina Hurricanes
Florida Phanters - Buffalo Sabres
Ottawa Senators - NY Rangers
Nashville Predators - Phoenix Coyotes
St. Louis Blues - Los Angeles Kings
Edmonton Oilers - Columbus Blue Jackets
Vancouver Canucks - Colorado Avalanche
San José Sharks - Detroit Red Wings
 
Era tankar? Inlägg kommer ikväll, hörs då!
 

NHL-natt 28/3-2013

Kategori: Allmänt

 
Suttit och kollat igenom nattens matcher sjukt länge och har verkligen svårt att hitta något som känns bra för min del.. Har därför beslutat för att skippa All-in singel inatt. Tycker helt enkelt inte man ska spela bara för att spela. Utan har man ingen bra feeling en natt så kan man skippa spel eller köra mindre summor. Jag kommer dock köra lite intressanta spel, men inte med höga summor och skippar som sagt All-in singel. Nattens matcher:
 
Boston Bruins - Montreal Canadiens: Skippar denna, kommentera om ni undrar kring mina tankar
 
Minnesota Wild - Phoenix Coyotes:
 
Minnesota ML 1,60 helt ok. Riskabelt att Coyotes har 4 raka förluster och Wild 6 raka vinster... Kan sluta hursomhelst då. Annars hade jag lagt Wild som nattens All-in singel.
 
Calgary Flames - Colorado Avalanche:

Har svårt att få en feeling på något lag här. Funderade ett tag på att köra Calgary som nattens All-in singel men tvekat för mycket för att det ska kännas bra. Testar Ö5,5 1,95 istället.
 
San José Sharks - Anaheim Ducks:
 
Anaheim vågar jag inte röra i dagsläget. Stor chans att de är i svacka och att slå Sharks borta är svårt. Sharks ML 1,78 intressant.
 
 
Intressanta spel:
 
Minnesota ML 1,60
Calgary-Colorado Ö5,5 1,95
Sharks ML 1,78
 
Nattens All-in singel: Skippar inatt pga ingen bra känsla
 
 
Första natten på länge jag kan titta på NHL utan att sitta och vara nervös över att All-in singel ska gå in eller ej! Imorgon är det dock dags för All-in singel då jag redan i nu-läget vet vilket lag jag kommer köra... :)
 
Lycka till för er inatt om ni inte gör som jag och tar det lite lugnt! Så hörs vi imorgon och då kommer det bli mer spel, det kan jag lova. / peace

2/2 All-in singlar

Kategori: Allmänt

 
Härlig natt då både Tampa Bay och Chicago gick in. Det var många som gick emot Tampa igår och jag blev lite orolig ett tag, men skönt att feelingen funkade!
 
Annars gick det inte så bra på intressanta spel. Washington misslyckades och fick inte in tre mål, Blues sköt 43 skott men blev ändå nollande.. och Pittsburgh-Montreal blev inget målkalas. Men som jag sagt förut, huvudsaken är All-in singlarna och där satt 2/2 inatt så jag är glad!
 
 
Blir två tummar upp idag!
 
Inatt är det bara fyra matcher. Skönt. Dock svåra matcher enligt mig...
 
Boston Bruins - Montreal Canadiens
Minnesota Wild - Phoenix Coyotes
Calgary Flames - Colorado Avalanche
San José Sharks - Anaheim Ducks
 
Kommer med inlägg senare, hörs då! Säg gärna era tankar kring matcherna.

Jobba Tampa!

Kategori: Allmänt

 
Sjukt vad Sabres haft spelet i första perioden. Borde stått typ 2-0 egentligen... Aja jag är glad att det är 1-0 till Tampa. Hoppas bara dom håller i detta nu och spelar bättre kommande perioder, då det kommer bli Sabres mål om det fortsätter såhär..
 

NHL-27/3-2013

Kategori: Allmänt

 
Ny natt och jag kommer inte spela lika mycket spel inatt. Gillar inte när det är så mycket matcher som inatt och har redan haft lite problem på sistone så får hoppas detta inte blir en katastrof-natt. Måste hitta tillbaka till formen nu. Här är nattens spel:
 
Carolina Hurricanes - Winnipeg Jets:
 
Carolina ML 1,70 intressant. Avstår dock, då jag inte vill lägga för mycket spel inatt.
 
Pittsburgh Penguins - Montreal Canadiens:
 
Ö5,5 1,80 intressant. Har svårt att spela på ett lag här då jag tycker det känns väldigt mycket 50/50. Dock Ö5,5 är intressant att testa istället, då senaste matchen slutade 7-6 till Pittsburgh...
 
Toronto Maple Leafs - Florida Phanters: Skippar denna, kommentera om du undrar kring mina tankar
 
Washington Capitals - NY Islanders:
 
Washington Ö2,5 1,60. Tror på mycket mål här därför jag tycker Ö2,5 Washington är intressant. Islanders är ett väldigt offensivt lag och jag tror att Capitals kan utnyttja detta i kontringarna.
 
Phildadephia Flyers - NY Rangers:
 
Flyers ML 1,84 intressant. Flyers och två raka bortaförluster, men är okej på hemmaplan och behöver en vinst. Matchen känns väldigt 50/50 men har bara en feeling på Flyers.
 
Tampa Bay Lightning - Buffalo Sabres:
 
Tampa ML 1,70 nattens första All-in singel. Tampa med tre raka förluster och samt en ny tränare. Tror laget vill bevisa för hemmafansen att laget är nytänt och inte gett upp! Samt en het Stamkos som lär göra mål? 
 
St. Louis Blues - Edmonton Oilers:
 
Blues Ö2,5 1,58.
 
Chicago Blackhawks - Calgary Flames:
 
Hawks ML 1,54. Nattens andra All-in singel. Testar Chicago inatt igen. Sviker dom mig nu, så kommer jag aldrig lägga Chicago i en All-in singel igen denna säsong. Detta ska dom ju bara vinna!
 
Vancouver Canucks - Columbus Blue Jackets:
 
Columbus ML 2,75. Kan bli nattens skräll. Jag vågar inte röra matchen då jag haft mycket oflyt på sistone men om ni har bra feeling osv så är oddset värt ett försök. 
 
 
Intressanta spel:
 
Pittsburgh-Montreal Ö5,5 1,80
Capitals Ö2,5 1,60
Tampa ML 1,70
Blues Ö2,5 1,58
Chicago ML 1,54
 
Nattens All-in singlar: Chicago ML och Tampa ML
 
 
 
 Dags för Chicago att vinna igen och visa varför man är favoriter till SC enligt spelbolagen... Tampa har också mycket att bevisa. Även jag. Så kom igen nu Chicago och Tampa, KÄMPA!!
 
Som ni såg så spelar jag inte så mycket inatt, försöker som sagt hitta tillbaka till vinnarformen..!
/ Hörs vänner och lycka till!!
 

Pinsamt Hawks och Ducks...

Kategori: Allmänt

 
Natten gick faktiskt rätt okej, om bara All-in singlarna hade gått in... Då hade antagligen 8/9 spel suttit. Istället sviker All-in singlarna och pga detta går även home teams -1,5 åt helvete och bara 5/9 spel sitter. Nej jag luktar svacka på All-in singlarna. Gillar inte det jag ser. 2/7 senaste har suttit...
 
Jag är faktiskt hur besviken som helst på denna natt. Varken Boston, Nashville eller Ottawa vinner med mycket mål så home teams kunde dragit ifrån. Boston har ännu en match emot Toronto där, trots hur mycket skott och spelövertag som helst, var nära att förlora men det löste upp det till slut. Lite av nattens räddning iaf...
 
När natten började kändes den sjukt bra och det kändes som om natten skulle bli bästa på länge pga att allt gick in i dom tidigare matcherna. Ottawa vinner, Boston vinner o gör ö2,5, Nashville vinner o ö2,5. Chicago ledde och ja, allt kändes bra. Sen bara vänder allt...  Både Chicago och Anaheim sviker... Suck.
 
Hawks utvilade och släpper in fem mål emot bortasvaga Kings. 3-3 målet för Kings kom 19:59 i andra perioden, samt 5-4 målet i sista minuterna i tredje. Pinsamt Hawks, pinsamt.
 
Anaheim vinner först 13 raka hemma. Nu har dom förlorat tre raka. Låter Sharks ta ledning 3-0 och kämpar för att komma ifatt men aldrig riktigt nära. Pinsamt Anaheim, pinsamt.
 
 
Nya tag inför natten. Tycker det känns som om jag är påväg in i en svacka så kommer inte spela jätte mycket inatt och inte med höga insatser. Här är nattens matcher:
 
Carolina Hurricanes - Winnipeg Jets
Pittsburgh Penguins - Montreal Canadiens
Toronto Maple Leafs - Florida Phanters
Washington Capitals - NY Islanders
Philadephia Flyers - NY Rangers
Tampa Bay Lightning - Buffalo Sabres
St Louis Blues - Edmonton Oilers
Chicago Blackhawks - Calgary Flames
Vancouver Canucks - Columbus Blue Jackets
 
Inlägg kommer senare. Nu ska jag sörja klart natten... / hörs!
 

NHL-natt 26/3-2013

Kategori: Allmänt

 
Sju matcher inatt och jag har en riktigt bra feeling på många av matcherna! Kan säga såhär, jag tror detta kommer att bli hemmalagens natt. En grej är äckligt dock. När man har bra feeling på en massa hemmalag, så vet man att det alltid är minst ett av dessa som kommer förlora. Så det gäller att välja rätt lag. Kommer ändå försöka hålla nere lite på insatserna lite då det gick rätt dåligt i helgen som var. Här är mina tankar:
 
Boston Bruins - Toronto Maple Leafs:
 
Jag ser ett Boston som är revanchsuget sedan sist. Man vann skotten med 33-13 och förlorade 2-3... Boston spelade mycket bättre senast lagen möttes och det var konstigt att dom inte vann. Nu lär det bli annorlunda denna natt och framförallt när det är Rask som startar i mål. Khudobin tog 10 av 13 skott senast. Rask släpper inte in 3 av 13 skott så Toronto kommer behöva kämpa mycket mer för vinst inatt. Så är det bara. Boston ML 1,45 väldigt lågt dock, men tror på dom väldigt mycket, så om ni vågar kör stor summa på ML där. Annars testa Boston Ö2,5 1,57.
 
Ottawa Senators - New Jersey Devils:
 
Dags för ett av NHLs starkaste hemmalag att ta yttligare en vinst? Ja, jag tror dom gör det. Man kan inte blunda för oddset ML 1,75 på Ottawa. Devils är bortasvaga med. Det enda frågetecknet jag ställer mig är målvaktsduellen..? Brodeur vs Bishop. Hmm. Fortfarande svårt att skippa ML Ottawa 1,75 här dock.
 
Chicago Blackhawks - Los Angeles Kings:
 
Jag såg matchen mellan Kings-Vancouver. Tycker Kings spelar bra, men de får inte riktigt in pucken. Svårt att våga spela Kings just nu då man inte riktigt vet vart man har dom, man ska dock veta att deras högstanivå är riktigt hög. Men Kings på bortaplan är inte samma Kings som på hemmaplan. Chicago förlorade även senaste matchen och lär komma ut ruskigt taggade. Chicago är även utvilade nu, så tror Kings kommer få det svårt inatt. Tror ännu en gång på ett hemmalag. ML Chicago 1,64 intressant. Första gången som jag anser att det är värt att köra Chicago som All-in singel, då man inte ofta får oddset över 1,6 i deras matcher. Chicago nattens första All-in singel.
 
Nashville Predators - Edmonton Oilers:
 
Nashville ML 1,62 testas. Nashville starka hemma och brukar ha lätt för Oilers. Vann senaste mötet 6-0 hemma emot Oilers. Handicap spelar jag aldrig, men ni som vågar göra det. Varför inte testa här? Nashville Ö2,5 1,73 testas också.
 
Dallas Stars - Minnesota Wild:
 
Gillar inte att gå emot Wild, då det brukar resultera i att jag får ångra det i efterhand. Därför rör jag inte matchen. Men kan ändå berätta mina tankar här. Ett starkt Minnesota med fem raka vinster, jag vet. Men jag tror på Dallas här. Historiskt sätt brukar Dallas har lätt för Wild och man ska veta att Wild har fem raka vinster och då är inte Wild någon garanti. Kör det ni har bra feeling på. Jag testar U5,5 istället för ML.  
 
Anaheim Ducks - San José Sharks:
 
Anaheim har haft det tufft på sina två senaste hemmamatcher. Framförallt problem med att göra mål. Men nu måste det vända tycker jag. Jag kan tänka mig att Anaheim haft svårt för Detroit helt enkelt. Detroit är lite av ett skumt lag i år, då de blandar och ger. Man vet aldrig vart man har dom. Därför jag inte la Anaheim när dom mötte Detroit igår igen. Men nu är det ett bortasvagt Sharks emot ett Anaheim som vill börja vinna igen. Kan inte undvika oddset 1,70 på Anaheim här. Anaheim blir nattens andra All-in singel.
 
Phoenix Coyotes - Detroit Red Wings:
 
Hjärtat säger Coyotes, historien säger Wings. Vågar inte röra matchen pga att Detroit har vunnit  31/44 möten genom historien.  
 
Som ni nu ser har jag ganska bra känsla för hemmalagen inatt... Haha. Men ta det lag ni har bäst feeling på, för det lär bli så att minst ett av hemmalagen kommer att förlora.
 
 
Intressanta spel:
 
Boston ML 1,46
Boston Ö2,5 1,57
Ottawa ML 1,75
Chicago ML 1,64
Nashville ML 1,62
Nashville Ö2,5 1,73
Ducks ML 1,70
Dallas-Wild U5,5 1,58
Home teams -1,5 1,70
 
Nattens All-in singel: Anaheim ML och Chicago ML
 
 
 
Ska Ducks få tredje raka hemmaförlusten? Det finns ju bara inte att det ska hända. Men visst, vem vet... Aja, jag hoppas på Ducks enormt inatt i alla fall, samt att Hawks visar varför dom leder Western Conference! Gooo Ducks och Hawks! svik mig inte!
 
 
Som ni ser så blev det en hel del spel inatt. Men har så bra feeling på natten, mycket därför det blev mycket spel. Sen ska man komma ihåg att allt hänger på All-in singlarna i slutändan. / Lycka till inatt så jobbar vi in hemmalagen tillsammans!!  
 

Äntligen helgen över

Kategori: Allmänt

Äntligen är helgen över. Jag vet inte varför, men det brukar gå sämre för mig på helger än vardagar. Så hoppas det kommer gå bättre nu under kommande vardagar igen.
 
Natten var ok. Hade ännu en gång flyt med överspelet i en Rangers match. Efter första perioden stod det 2-2 och då kändes allt kört, så slutade matchen 2-2. Sist det hände var när Rangers-Devils spelade. Stod 2-2 efter första perioden och matchen slutade 3-2. Man tror oftast det är kört när det blir fyra mål efter första perioden, men ibland har man lite fly med sig!
 
När det gäller Pittsburgh-Flyers så förstörde det natten från att bli riktigt bra tyvärr. Endast två mål under ordinarie tid trodde jag aldrig det skulle bli...
 
Winnipeg och Calgary gjorde sitt jobb som ML-spel och det var skönt.
 
 
 
''Be better than you were yesterday.'' Det är ett motto vi kör på!
 
Sju matcher inatt och jag har redan nu börjat se mycket intressanta spel. Här är nattens matcher:
 
Boston Bruins - Toronto Maple Leafs
Ottawa Senators - New Jersey Devils
Chicago Blackhawks - Los Angeles Kings
Nashville Predators - Edmonton Oilers
Dallas Stars - Minnesota Wild
Anaheim Ducks - San José Sharks
Phoenix Coyotes - Detroit Red Wings
 
Inlägg kommer ikväll. Kommentera gärna era tankar kring matcherna! / hörs senare!

Tack Calgary!!!

Kategori: Allmänt

 
Tack och lov att Calgary vann. Riktigt skönt att Calgary löste det och räddade natten för mig. Huvudsaken är att All-in singeln går in. Så är det alltid! Var orolig där ett tag efter att Blues hämtade upp 0-2 till 2-2... Blues spelade bättre i matchen tyckte jag. Men efter gårdagens All-in singel på Bruins som spelade mycket bättre men ändå förlorade så tycker jag att jag förtjänade detta.
 
 
Jag får tacka bland annat Kiprusoff, Calgarys målvakt, för vinsten.
 
God natt och hoppas det gick bra för er mina vänner!

NHL-natt 25/3-2013

Kategori: Allmänt

 
Dags att komma tillbaka till vinnarspåret igen. Tycker nattens matcher är ganska svåra om jag ska vara helt ärlig. Så får se hur detta går. Rygga inte med för mycket bara med tanke på hur natten senast gick. Kommer inte lägga jätte mycket spel inatt då jag inte hittar så mycket spel jag får bra feeling på... Här är hur jag tänker om nattens matcher:
 
NY Islanders - Florida Phanters: (startar 22:05)
 
Tror på Islanders. Men seriöst, ML 1,46? vilket SKÄMT! Helt sjukt att Islanders är så stora favoriter i detta möte. Stört mig på detta oddset hela dagen, haha. Att få Florida underdogs 2,7 är riktigt intressant och fina odds. Men spelar dock inte på Florida då jag tror på Islanders. Ö5,5 1,90 intressant.
 
NY Rangers - Washington Capitals:
 
Rangers ML 1,64 är helt ok. Kommer dock inte spela det, då jag inte riktigt har någon feeling på matchen och tycker det känns 50/50 med tanke på Caps fina form. Däremot U5,5 1,58 kan spelas i en dubbel eller något!
 
Pittsburgh Penguins - Philadelphia Flyers:
 
Nattens bästa match tror jag detta kommer att bli. Penguins ML för lågt för att vara värt. Flyers ML 2,65 riktigt intressant. Med tanke på Penguins 11 raka vinster känns det som att detta kan sluta hur som helst. Man ska även veta att när dessa lag möts så kan det sluta hursomhelst. Så varför inte att Flyers bryter Penguins fina vinststreak? Ö5,5 1,63 hade jag kunnat tänka mig köra som nattens All-in singel om All-in singel inte enbart innefattat ML-spel. Så Ö5,5 riktigt intressant! Brukar bli målglada matcher mellan dessa lag och allt annat än mycket mål är bara ren oflyt enligt mig.
 
Anaheim Ducks - Detroit Red Wings: Skippar spel här, kommentera om ni undrar kring mina tankar
 
Calgary Flames - St. Louis Blues:
 
Har haft feeling på Calgary hela dagen. Dom brukar spela fantasifull hockey på hemmaplan och efter deras lilla roadtrip med tre raka bortaförluster så borde det vända snart tycker jag. Blues är stabila i år men tror Flames är riktigt sugna på att komma in i vinnarspåret igen. Det är även jag med mina All-in singlar. Calgary blir nattens All-in singel. Jag vet att det låter vågat så förstår om ni inte ryggar. Jag kommer dock köra med mindre summa på All-in singeln inatt då jag vill hittat tillbaka till stabiliteten!
 
Colorado Avalanche - Vancouver Canucks: Skippar spel här, kommentera om ni undrar kring mina tankar
 
Winnipeg Jets - Tampa Bay Lightning:
 
Winnipeg ML 1,66 helt ok.
 
 
Intressanta spel:
 
Islanders-Florida Ö5,5 1,90
Rangers-Caps U5,5 1,58
Penguins-Flyers Ö5,5 1,63
Flyers ML 2,65 (Obs observera att jag spelar med låg insats på denna! Spelar med 1 unit)
Calgary ML 2,08
Winnipeg ML 1,66
 
Nattens All-in singel: Calgary ML
 
 
Både jag och Calgary vill hitta tillbaka in på vinnarspåret. Så varför inte Calgary? Gör jobbet nu och låt oss båda bli glada! Goo!!
 
Lycka till inatt! Nu jobbar vi in våra betts tillsammans!
 
 

Ny dag, nya tag

Kategori: Allmänt

 
Efter all otur igår är det dags för revansch. Jag vill se det mesta gå in inatt! hehe. Här är nattens matcher:
 
NY Islanders - Florida Phanters (Obs börjar 22:05)
NY Rangers - Washington Capitals
Pittsburgh Penguins - Philadephia Flyers
Anaheim Ducks - Detroit Red Wings
Calgary Flames - St. Louis Blues
Colorado Avalanche - Vancouver Canucks
Winnipeg Jets - Tampa Bay Lightning
 
Era tankar kring matcherna? Mina tankar kommer upp senare runt 20:00.
 

Sämsta tippen på länge!

Kategori: Allmänt

 
Har bara ett ord att säga. Besviken. Kvällen som började så bra med Ottawa ML, sen gick det bara utför. Två raka All-in singlar som misslyckades. Bara 4/10 intressanta spel gick in. Visst Blues är kvar, men spelar ingen roll hur det går där. Kommer fortfarande vara besviken. Men visst, efter ett antal nätter där allt gått bra så brukar en natt komma där allt går åt helvete. I ett sånt här läge gäller det att försöka hitta tillbaka direkt och inte hamna i svacka. Men tror det löser sig redan imon. Känns bara som om jag hade sjukt mycket otur denna gång. 
 
Först Kings nollade hemma liksom. Kings blir nollade två raka hemmamatcher det finns ju inte ens! Såg någon Boston matchen? Helt SJUKT att Toronto höll ut. Boston spelade mycket bättre och borde vunnit matchen. Minnesota Ö2,5 borde gått in. Devils Ö2,5 borde gått in. Nja hade helt enkelt inte det riktigta flytet med mig idag. Tråkigt men sant. Hoppas inte ni ryggade med allt för mycket bara...
 
 
Jag hoppas att det bara är jag som har ett face som den röda gubben inatt och att alla andra vunnit på sina spel och är glada.
 
En besviken NHL-bettare ska sova av sig hemska natten. / hörs imorgon mina vänner!

Kämpa Boston!!

Kategori: Allmänt

 
Sitter och kollar på matchen mellan Toronto-Boston just nu. Sist jag kollade var skotten 17-6 till Boston. Och vad står det? Jo, 2-0 till Toronto... Boston har spelat mycket bättre än Toronto och jag är riktigt sur just nu att det inte blir mål!! Först Kings blir nollade och nu Boston med kanske? Känns som jag haft mycket oflyt denna lördag/söndag...
 
Det finns ju bara inte att jag lägger två raka All-in singlar där inget av lagen gör mål. En period kvar nu i matchen, så ett litet hopp finns fortfarande kvar. Men antagligen är det kört.
 

Boston nattens All-in singel

Kategori: Allmänt

 
Nattens All-in singel blir Boston ML.
 
Kom precis hem efter Kings matchen. Så besviken. Kan inte fatta hur Kings blir nollade på hemmaplan i två raka matcher, det finns ju bara inte...
 
Ottawa matchen blev läskig i slutet ändå. Trodde jag aldrig haha. Skönt att dom löste det.
 
Synd att inte Minnesota kunde stänka in ett tredje mål...
 
Förövrig en riktigt usel kväll. Minnesota ö2,5, Kings ML, Kings Ö2,5 gick inte in. Bara Ottawa ML och Ottawa Ö2,5 som gick in. Har än sålänge gått plus på natten iaf, tack vare Ottawa...!
 
 
pga att Kings förlorade var man tillbaka med förlust på All-in singlarna. Hade hoppats på Kings vinst så man haft två raka men icke... Så snälla Bruins gör som Ottawa och svik mig inte!

NHL-natt 24/3-2013

Kategori: Allmänt

 
Okej det är sex matcher inatt att gå igenom. Ska snart ned till stan och kolla Kings-Vancouver så blir inte ett jätte långt inlägg. Har lite svårare att skriva långa inlägg på fredagar och lördagar så ni vet detta. Här är mina tankar:
 
Montreal Canadiens - Buffalo Sabres: Rör inte denna matchen, kommentera om ni undrar kring mina tankar
 
New Jersey Devils - Flordia Phanters:
 
Devils har fått tillbaka sin målvakt Brodeur och genast visade laget ett helt nytt spel. Tror på Devils här. Men att få Devils till favoriter ML 1,47 är ett enda stort skämt i mitt tycke. Nej usch, rör inte det. Ö2,5 Devils 1,67 mer intressant i så fall.
 
Toronto Maple Leafs - Boston Bruins:
 
Sist Toronto slog Boston var den 1/4-11... Och att då få Boston till ML 1,70 tycker jag är riktigt generöst. Trodde det skulle ligga på 1,50-1,60. Funderar på att köra Boston som nattens All-in singel men inväntar tills senare med All-in singeln. Ö5,5 2,22 intressant.
 
Dallas Stars - Colorado Avalanche:
 
Dallas ML 1,68 intressant.
 
Nashville Predators - Columbus Blue Jackets: Rör inte denna matchen, kommentera om ni undrar kring mina tankar
 
Edmonton Oilers - St. Louis Blues:
 
Gillar ML Blues 1,76 skarpt! Det står mellan Blues och Boston om vilket lag som blir nattens All-in singel. Ska fundera på detta ikväll och kommer skriva hur jag gör senare.
 
 
Intressanta spel:
 
Devils Ö2,5 1,67
Boston ML 1,70
Leafs-Boston Ö5,5 2,22
Dallas ML 1,68
Blues ML 1,76

Nattens All-in singel: Blues eller Boston, ska fundera på det och skriver inlägg senare om hur jag gör.
 
Hörs och lycka till!
 
 

Kings All-in singel

Kategori: Allmänt

 
Jag kör Kings som kvällens andra All-in singel. Har haft bra feeling på dom hela dagen, var bara lite orolig att om Ottawa förlorar så skulle jag kunna gå mycket minus om jag lagt Kings med. Men har en bra känsla på Kings. Kommer dock inte lägga lika mycket på Kings som jag la på Ottawa så ni vet det!
 
 
Kings är en av NHLs starkaste hemmalag enligt mig. Har svårt att se att Kings förlorar två raka hemmamatcher. Gooo Kings!!!
 
Lycka till! Härligt att Ottawa leder 4-0! :)

Mina två Spreadsheets

Kategori: Allmänt

 
Jag har två stycken spreadsheets. Ett spreadsheet med All-in singlarna och en där jag lägger upp alla ''intressanta spel''. Tänkte att ni kan följa mina spel jag kör och rygga om ni känner för det. Har inte vetat om detta med spreadsheet alls länge. Så skaffade för ett tag sen, så har inte lagt upp jätte mycket spel än så länge. Men kommer fylla på vad jag kör här varje dag.
 
Angående All-in singel spreadsheetet:
 
Här är mina All-in singlar. Jag började med en startkassa på 300 kr när jag började betta All-in singlar. Om ni ska rygga så satsa med vad ni anser att en All-in singel är för summa och vad ni har råd med. Sen kan ni även göra som mig, att om det går lite dåligt, köra med lite lägre insatser tills man kommer tillbaka till sin form igen. Har haft som värst tre raka förluster och det var efter en natt där jag fastnade på min egna regel nr 3, i mitt inlägg jag skrivit om, vad man ska tänka på när man bettar: ''Har du en kväll förlorat på dina tipp. försök ALDRIG att vinna tillbaka pengarna samma kväll på ex, livebetting. Ibland kan det funka men ofta slutar det med att man blir desperat och i slutändan tappar ännu mer.''  
 
All-in singlarnas spreadsheet: http://www.spreadsheet.se/253130
 
Angående ''intressanta spel'' spreadsheetet:
 
Här lägger jag upp alla tips jag nämner i bloggen. Här bygger jag mitt bettande kring units. Det är 1-10. Satsar jag 1 så är jag inte så övertygad om tippet. 5-10 brukar All-in singlarna att ligga på. Kan även hända att de går ned på 4 om det är dålig form eller om jag är lite osäker. Du bestämmer själv vad 1 units är. Om du exempelvis bestämmer att 1 unit är 100 kr och jag skriver 5 så lägger du 500 kr. Ah ni fattar? :)
 
Intressanta spel spreadsheetet: http://www.spreadsheet.se/255711
 
Följ gärna och rygga om ni känner för det. Delar gärna med mig av mina vinster :) Är det något ni undrar om så kommentera bara så svarar jag.
 

NHL-kväll 23/3-2013

Kategori: Allmänt

 
Skriver på mobilen för är inte hemma. Uppdaterar inlägget sen om varför osv.
 
Uppdatering:
 
Tre matcher ikväll och jag har bra känslor på hemmalagen. Bara Minnesota jag är lite orolig över av lagen. Här är mina tankar:
 
Minnesota Wild - San José Sharks:
 
Minnesota har haft tufft för Sharks genom historien, men är ruskigt hemmastarka i år. Tror på Minnesota. Och eftersom det lär krävas tre mål för att vinna så tycker jag Ö2,5 är mer värt än ML.
 
Ottawa Senators - Tampa Bay Lightning:
 
Boston rånade Ottawa på poäng senast i mitt tycke. Ottawa spelade mycket bättre och borde ha vunnit. Tror dom studsar tillbaka på vinnarspåret direkt igen faktiskt. Tampa inte lika starka som Boston, samt sämre bortalag. Målvakten i Tampa går inte att jämföra med Bostons målvakter heller för den delen. Nä, här luktar det hemmaseger tycker jag. Ottawa blir All-in singel.
 
Los Angeles Kings - Vancouver Canucks:
 
Tror på Kings här väldigt mycket. Kommer köra Kings som All-in singel om inte Ottawa sviker mig. Annars kör jag Kings i vilket fall, fast med mindre insats. Har svårt att se att hemmastarka Kings förlorar två raka hemma...  
 
 
Intressanta spel:
 
Minnesota Ö2,5 1,87
Ottawa ML 1,68
Ottawa Ö2,5 1,62
Kings ML 1,66
Kings Ö2,5 1,80
 
Nattens All-in singel: Ottawa ML och Kings ML (Kings osäkert än så länge, uppdaterar senare om det blir All-in singel eller ej)
 
 
Gooo Ottawa och alla svenskarna i laget! Ge mig en vinst!
 
Hoppas det går bra ikväll och att Ottawa vinner, så man kommer in på vinnarspåret igen med All-in singlarna. Lycka till!! Inlägg om nattens matcher kommer senare.

Besviken på Anaheim

Kategori: Allmänt

 
Nattens All-in singel gick inte in. Så är besviken. Natten började bra med Pittsburgh vinst, samt Ö5,5 i matchen. Förövrigt kom 4-2 målet när det stod 59:59 på klockan så där hade man lite medflyt. Sen kommer man hem och ser att det står 2-1 till Detroit.. Sen på morgonen när man vaknar så ser man: 5-1... Vad hände!? Tänker jag. Känns så typiskt att Anaheim förlorar när man väl lägger på dom, med tanke på att dom hade 13 raka hemmavinster.. Och självklart ska Howard spela bra inatt med. Aja bara ta nya tag tills ikväll och inatt. Ska inte ut eller något idag så kommer gå igenom matcherna mycket mer. Så ikväll ska vi ha revanch!
 
 
 
 Lite såhär kände man när man kollade resultatet på datorn denna morgon
 
Inlägg om kvällens matcher kommer runt 6-tiden och jag är riktigt sugen på att komma snabbt in i banan igen efter nattens tråkigheter. Här är kvällens matcher och skriv gärna era tankar kring dom:
 
Minnesota Wild - San José Sharks
Ottawa Senators - Tampa Bay Lightning
Los Angeles Kings - Vancouver Canucks
 
Hörs senare / Förresten, kommer lägga upp mina spreadsheets senare idag också. Haft dom ett tag bara inte hunnit lägga upp än.
 

Precis hemkommen!

Kategori: Allmänt

Skönt det var att komma hem och se att Pittsburgh vann med 4-2. Så både Ö5,5 och Pittsburgh ML gick in. Nu ska bara Ducks jobbas in. Ligger under 1-2 i skrivande stund... Fan med! Kämpa dåå Ducks!!!

NHL-natt 23/3-2013

Kategori: Allmänt

 
Kommer göra ett kort inlägg om matcherna jag lägger idag. Ska nämligen iväg snart och sen ut så kommer inte hinna skriva jätte mycket. Blir därför inte jätte mycket spel heller, för har inte hunnit gå igenom alla  fyra matcherna jätte noga utan mer fokuserat på två stycken. Får ursäkta för detta men imorgon kommer det bli som vanligt igen. Här är nattens matcher:
 
Columbus Blue Jackets - Calgary Flames:
 
50/50 tycker jag. Calgary spelade bra inatt emot Nashville så vågar inte röra matchen. Fördel Columbus med 11 raka matcher med poäng. Även fördel på målvakts-sidan.
 
New York Islanders - Pittsburgh Penguins:
 
Sist lagen möttes så försökte jag på skrällen, Islanders. Blev 6-1 Pittsburgh den gången haha. Så vet inte om jag vågar det idag igen. Pittsburgh 10 raka, alltid lite läskigt när det är så. Men tror på Pittsburgh inatt. ML Pittsburgh 1,64 ok, men inte jätte bra. Ö5,5 intressant på oddset 1,73.
 
Winnipeg Jets - Washington Capitals:
 
Rör inte matchen. Känns 50/50. Revanchsuget Winnipeg kan ge allt för vinst. Samtidigt som Washington brukar ha enkelt för lag som tänker defensivt, som Winnipeg. Så kan gå hur som helst.
 
Anaheim Ducks - Detroit Red Wings:
 
Kör Anaheim som nattens All-in singel. Anaheim ska vinna denna match och gör dom inte det nu när jag kör dom som All-in singel är det bara av ren otur enligt min åsikt. Vet inte om Hiller eller Fasth startar men spelar ingen roll. Det är en fördel Anaheim har, båda målvakterna är sjukt stabila. Detroits målvakt Howard har dock inte spelat bra på sistone... Anaheim starka på hemmaplan och Detroit har inte övertygat denna säsong. 13 raka hemmavinster för Anaheim, dags för den 14e.
 
 
Intressanta spel:
 
Penguins ML 1,64
Islanders-Penguins Ö5,5 1,73
Washington ML 2,22 (om du vågar och har bra feeling, jag kör inte denna)
Anaheim ML 1,60

Nattens All-in singel: Anaheim ML
 
 
Lycka till inatt och så hörs vi imorgon! Rygga inte med för stora summor bara, då jag inte har gått igenom matcherna lika mycket som tidigare dagar.
 

Ännu en bra natt...

Kategori: Allmänt

 
Är inne i ett bra stim nu känner jag. All-in singeln gick in ännu en gång och Nashville svek inte. Får be om ursäkt ifall någon spelade Carolina ML dock. Såg inte förrän senare när jag kom hem runt 12 att Brodeur startade i kassen. Hade redan lagt mina spel då och hade tvekat mer på lägga Carolina om jag hade vetat detta.. Så gör han ''mål'' på det hela också haha. Förövrigt det sjukaste målet jag sett på länge i hockey!
 
 
Vad håller Rangers på med? Kommer Rangers ens ta sig till slutspel i år? Tycker Rangers och Capitals båda är stora besvikelser detta år. Många har klagat på Capitals men det är inte samma Rangers som vi är vana vid att se heller...
 
 
Det går bra nu!
 
Nattens matcher:
 
Columbus Blue Jackets - Calgary Flames
NY Islanders - Pittsburgh Penguins
Winnipeg Jets - Washington Capitals
Anaheim Ducks - Detroit Red Wings
 
Era tankar kring matcherna inatt? Inlägg kommer senare, ska iväg nu. / Hörs!

NHL-natt 22/3-2013

Kategori: Allmänt

 
Gått bra på sistone nu och det gäller att inte få för bra självförtroende sådana här nätter när det är nio matcher. Kommer försöka håller nere på spelen och har hittat en hel del intressanta spel. Här är nattens matcher:
 
Buffalo Sabres - Toronto Maple Leafs: Skippar spel här, kommentera om ni undrar kring mina tankar
 
Carolina Hurricanes - New Jersey Devils:
 
Svår match. Känns lite 50/50. Tror dock på Carolina. ML 1,77 intressant.
 
NY Islanders - Montreal Canadiens:
 
Skippar ML spel här då jag känner att jag inte riktigt vet var jag har lagen just nu. Ö5,5 2,00 väldigt intressant dock!
 
NY Rangers - Florida Phanters:
 
Rangers för låga odds för att vara värt att spela på. Ö2,5 mål Rangers 1,62 mer värt i så fall. Vill du köra skrällen Florida till oddsen 3,00 ML så är det helt ok. 3,00 är riktigt högt för att vara ML. Jag tror på Rangers så jag vågar inte röra det dock. Men om du har bra feeling på Florida så kan det vara värt ett försök.
 
Ottawa Senators - Boston Bruins:
 
Ottawa har haft svårt för Boston senaste åren och senast dom slog Boston hemma var den 8/4 2009 (!). Nya tider nu och Ottawa hemmastarka. Skulle anse att dom är ett av de starkaste hemmalagen i NHL. Dock tveksamt att dom slår Boston som har två raka förluster. Inte ofta Boston har en loss-streak på tre eller mer. Så ML Boston 1,66 intressant. Tror ni på Ottawa så kör dom, ML 2,22 är riktigt bra. U5,5 1,58 värt att testas i en dubbel.
 
Nashville Predators - Calgary Flames:
 
Nashville har det tungt. Vilket en 13e plats och fyra raka bortaförluster bevisar. Det är inte samma Nashville som förra året och mycket går snett till under matcherna. Det är framförallt inte samma defensiva Nashville som tidigare, mycket mer misstag. En bortastatistik på 5-11-2 är pinsamt. Man ska dock veta att nu är det hemmamatch för Nashville och det måste vända någon gång. Så varför inte på hemmaplan, där Nashville har 6-2-4, emot bortasvaga Calgary? Nashville ML 1,66 blir nattens All-in singel. Nashville Ö2,5 1,83 spelas också.
 
Winnipeg Jets - Washington Capitals: Skippar spel här, kommentera om ni undrar kring mina tankar
 
Phoenix Coyotes - Vancouver Canucks:
 
Känns 50/50. Spela på det lag ni har bäst feeling. Bra odds på båda nämligen.
 
Los Angeles Kings - Dallas Stars: Skippar spel här, kommentera om ni undrar kring mina tankar
 
 
Intressanta spel:
 
Carolina ML 1,77
Islanders-Montreal Ö5,5 2,00
Rangers Ö2,5 1,62
Ottawa-Boston U5,5 1,58
Nashville ML 1,66
Nashville Ö2,5 1,83
 
Nattens All-in singel: Nashville ML
 
 
 
Om Nashville hittar tillbaka till ''sitt'' spel så kommer det bli en vinst inatt. Frågan är ifall dom gör det. Jag hoppas det i alla fall. Svik mig inte Nashville.
 
Är de bara jag som har bra feeling på denna natt? Lycka till allihopa nu!
 

En väldigt bra natt

Kategori: Allmänt

 
Toronto, Anaheim, Colorado och home teams -0,5 gick in. Det var bara Detroit som svek. Så 4/5 matcher satt och allt går ens väg nu. Förövrigt fjärde raka All-in singeln som gick in, låt oss bygga vidare på detta.
 
Anaheim satte upp sig i rejäl respekt i NHL då dom vinner 4-2 emot Chicago. Jag tycker Anaheim ser helt sjukt stabila ut. Vågar till och med säga att jag tror dom tar SC detta år. Två stabila målvakter, samt sjukt bra hemmaspel. Nu 13 raka hemmavinster...
 
Colorado vände och vann i tredje perioden, det tackar jag för. Efter första perioden tänkte jag ''here we go again''. Colorado har tyvärr senaste tiden startat matcher med att släppa in 2-4 mål direkt i början för att sedan jaga och förlora matcherna i slutändan. Tänkte att de var dags igen men det vände inatt som jag skrev i bloggen igår kväll.
 
Det visade sig att jag gjorde rätt som inte tog Detroit som All-in singel. Som jag skrev, det är nya tider nu. Minnesota är riktigt bra medans det är inte samma Detroit som vi är vana vid och vad spelar det för roll med tidigare historik mellan lagen då? Tydligen spelar det ingen roll alls. Detroit måste börjar vinna sina hemmamatcher som förra säsongen, annars kan det bli tungt i kampen om play-off platsen?
 
Nya tag inför natten och inlägg kommer, som vanligt, upp senare. Nio matcher inatt.
 
Buffalo Sabres - Toronto Maple Leafs
Carolina Hurricanes - New Jersey Devils
NY Islanders - Montreal Canadiens
NY Rangers - Florida Phanters
Ottawa Senators - Boston Bruins
Nashville Predators - Calgary Flames
Winnipeg Jets - Washington Capitals
Los Angeles Kings - Dallas Stars
Phoenix Coyotes - Vancouver Canucks
 
Era tankar?

Pinsamma Colorado

Kategori: Allmänt

Sitter uppe och kollar matchen och har bara ett ord att säga efter första perioden: Pinsamt Colorado,
 
Vart tog det fina hemma-spelet vägen som visades upp för några veckor sedan? Laget verkar vara helt off ju, Aja Dallas kommer att vinna denna match om spelet fortsätter se ut såhär. Surt trodde verkligen på Colorado inatt. 3-0 Dallas och jag går och lägger mig istället. Sjukt sur på Colorado just nu...!

NHL-natt 21/3-2013

Kategori: Allmänt

 
Ny natt och fem matcher att gå igenom. Skönt med lite mindre matcher. Kan man gå igenom varje match mer och hålla fokus på alla. Har en känsla av att detta kommer bli hemmalagens natt. Här kommer mina tankar:
 
Toronto Maple Leafs - Tampa Bay Lightning:
 
Toronto har haft väldigt mycket motgångar på sistone, vilket fem raka förluster bevisar. Tampa däremot kommer med två raka vinster. Nu ska man komma ihåg att dessa två vinster är hemmavinster, och nu är det dags för bortaspel igen. Jag har en känsla som säger att det måste vända för Toronto nu. Spelade Toronto som All-in singel senast när dom hade hemmamatch emot Winnipeg. Minns hur besviken jag blev den gången när Toronto vände 1-4 till 4-4 för att sedan ändå förlora på straffar...! Snacka om att dom gav mig falska förhoppningar. Det var ett tag sen nu och Toronto är utvilade. ML Toronto 1,74 testas och är ett alternativ till nattens All-in singel om ni inte tror på det andra lag jag valt inatt!
 
Detroit Red Wings - Minnesota Wild:
 
Lite historia: Detroit jobbiga att möta på hemmaplan och Detroit har vunnit 24/34 (!) möten emot Minnesota. Men det är nya tider nu och Minnesota är inte att räkna bort. Hade inte Minnesota imponerat så mycket som dom gjort på sistone hade jag lagt Detroit som All-in singel alla dagar i veckan. Jag har även spelat emot Minnesota en del denna säsong som jag har fått ångra, så vågar inte röra denna matchen som All-in singel helt enkelt. ML Detroit 1,68 fortfarande intressant dock. Framförallt med tanke på hur het Howard är just nu. ML Detroit spelas dock på mindre summa.
 
Colorado Avalanche - Dallas Stars:
 
Colorado är det lag som jag har bäst feeling på inatt. ML Colorado 1,81, hur intressant är inte det? Colorado har fyra raka förluster, varav 3 raka hemmaförluster!! Jag har en känsla att Colorado kommer försöka hitta tillbaka till sitt tidigare fantastiska hemmaspel som de visade upp emot Chicago. Publiken kommer också kräva en vinst. Colorado blir nattens All-in singel. Sviker Colorado mig här igen så kommer jag aldrig mer röra deras matcher förrän dom känns mer stabila..
 
Edmonton Oilers - San José Sharks:
 
Hmm svår match. Kommer inte röra denna matchen. Men skulle jag vara tvungen att lägga skulle jag nog köra på Sharks. Någon borta-vinst måste de väl bli? Haha
 
Anaheim Ducks - Chicago Blackhawks:
 
Prestigemöte och en riktigt höjdarmatch för oss hockeyälskare. Själv tror jag på hemmastarka Anaheim, men man vet aldrig. Chicago tillbaka på vinna-spåret igen och då är dom oförutsägbara. Bra odds på båda lagen i ML, spela på det lag ni har bäst feeling på. Personligen testar jag Anaheim ML 1,90 på liten summa.
 
 
Intressanta spel:
 
Toronto ML 1,74
Detroit ML 1,68
Colorado ML 1,81
Anaheim ML 1,90
Home -0,5 1,91
 
Nattens All-in singel: Colorado ML
 
 
Okej Colorado, jag ger er en sista chans som nattens All-in singel och jag vill se er vinna denna gång.  Dags för laget att visa hjärta och försöka hålla tätt bakåt, samt ge publiken en vinst.
 
Lycka till inatt!! Vill ni inte rygga Colorado som nattens All-in singel så ta bara en av de andra tre hemmalagen jag skrev om, som ni har feeling på!
 

Sjukaste natten på länge

Kategori: Allmänt

 
Trots mycket resultat man inte förväntat sig så lyckades jag hålla mig undan från de matcherna och sätta 4/6 spel jag körde. Jag hade även riktigt mycket tur med vissa grejer inatt. Måste bara dela med mig av min tur samt lite sjuka resultat osv:
 
1. Vem trodde att både Florida och Buffalo skulle vinna borta emot Montreal och Carolina samma natt? Själv spelade jag ej på dessa matcher så jag drabbades inte, men ändå galet.
2. U5,5 på Devils-Rangers kändes helt kört efter första perioden. Stod 2-2. Ändå på något galet sätt så går mitt underspel in, då matchen slutar 3-2, trodde jag aldrig!
3. Pittsburgh-Washington som oftast målrika matcher, och denna gång så blir det bara inte mål trots alla chanser. Lider verkligen med de personer som lagt Ö2,5 Pittsburgh när Crosby skjuter stolpe i öppen kasse sista sekunderna...
4. Nashville förlorar borta emot Columbus och det var sista gången denna säsong som jag spelar Nashville på bortaspel. Dom har helt enkelt svikit mig för mycket nu. Hemmaspel går fortfarande att spela på, men inte bortaspelet. 
5. Men det sjukaste av allt är ändå detta. Jag inväntade Rask om han skulle starta eller ej. Kvart i ett går jag in på Unibet för att lägga Boston som All-in singel och matchen finns inte kvar där, trots att den börjar klockan ett...! Jag blev hur sur som helst. Senare går jag in och lägger Vancouver också, där oddset ökat från 1,74-1,82...! Så Vancouver blev enda All-in singeln pga detta, trots att jag hade lagt Boston om jag bara fått chansen. Sedan så vinner Vancouver 3-2 och Kings får in Ö2,5 mål med ett resultat som också slutade 3-2. Dessa två resultat räddade natten och det kanske finns en spelgud iaf som vakar över en. haha...
 
 
En väldigt konstig och galen NHL-natt för min del
 
Nya matcher inatt. Och äntligen inte lika många. Har en mycket bättre känsla på denna natten med än igår. Kan redan nu se lite hur jag kommer att spela. Här är matcherna:
 
Toronto Maple Leafs - Tampa Bay Lightning
Detroit Red Wings -  Minnesota Wild
Colorado Avalanche - Dallas Stars
Edmonton Oilers - San José Sharks
Anaheim Ducks - Chicago Blackhawks
 
Inlägg kommer senare angående nattens matcher, under tiden: era tankar?
 

Nattens All-in singlar

Kategori: Allmänt

 
Får ursäkta för att jag inte skriver förrän nu, men har kollat Frölunda-Luleå. Matchen höll på sjukt länge.. Aja. Har haft mycket tankar kring om jag ska välja Nashville, Vancouver eller Boston som All-in singlar inatt. Är fortfarande lite tveksam, men kom fram till att skippa Nashville. Tycker deras bortaform är för riskabel, även om jag fortfarande tror på dom o kommer köra på dom med en mindre peng. 
 
Så det blir alltså två All-in singlar inatt. Gillar inte riktigt att köra två stycken då man kan gå riktigt mycket minus. Men får hoppa på det bästa helt enkelt! Kommer inte köra lika högt som jag brukar på All-in singlarna går in med lite mindre summa inatt. Har inte riktigt samma feeling som jag brukar ha nämligen. Här kommer All-in singlarna jag kör inatt:
 
Nattens All-in singlar: Vancouver ML och Boston ML (Blev ej av pga att Unibet tog bort spelet tidigare än 1...!)
 
 
Jag vill se ett Vancouver som visar upp sin form från tidigare år och ett Bruins som visar sig starka emot Winnipeg, som dom brukar göra. Gooo Canucks o Bruins!!
 
Lycka till inatt!

NHL-natt 20/3-2013

Kategori: Allmänt

 
Nio matcher att gå igenom. Farlig natt, man får så mycket feelings på olika matcher som man vill testa. Gäller att välja rätt matcher. Får hoppas att både jag och ni gör det inatt! Här är mina tankar:
 
Carolina Hurricanes - Florida Phanters:
 
Skippar spel här. Förstår om ni lägger Carolina, men tycker bara oddset på ML var så lågt. Därför jag skippar.
 
Columbus Blue Jackets - Nashville Predators:
 
Skulle gärna lägga Nashville här, oddset 1,95 lockar rejält. Okej, lite fakta kring historien mellan dessa lag: Nashville har 46 vinster av 61 matcher emot Jackets. Senast Jackets vann hemma emot Nashville var den 23/2 2011... Hmm är sugen på att köra Nashville som nattens All-in singel. Grejen är den att Nashville har svikit mig förut denna säsong, deras bortaspel fungerar bara inte. Jackets har även slagit Nashville borta en gång denna säsong. Inväntar tills senare och får se om det blir All-in singel eller ej. Vad tycker ni?
 
New Jersey Devils - NY Rangers:
 
Har ingen feeling på något av lagen, så skippar ML spel här. U5,5 1,50 i någon dubbel lockar.
 
NY Islanders - Ottawa Senators: Skippar spel här, skriv en kommentar om du undrar om mina tankar
 
Winnipeg Jets - Boston Bruins:
 
Boston ML 1,68 lockar. Jag tror på Boston och det blir nattens första All-in singel. Winnipeg har inte övertygad på hemmaplan och Boston brukar ha enkelt för Winnipeg. Jag ser ett taggat Boston som kommer komma ut och ge allt. Enda frågetecknet är Rask? Startar han inte så skippar jag Boston som All-in singel annars blir det Boston. U5,5 1,68 intressant.
 
Montreal Canadiens - Buffalo Sabres: Skippar spel här, skriv en kommentar om du undrar om mina tankar
 
Pittsburgh Penguins - Washington Capitals:
 
Många ser Pittsburgh som självklara vinnare här. Det förstår jag. Men jag gillar inte att oddset endast ligger på 1,42. Det är ett rent skämt. Stor rivalitet mellan lagen och jämn historia baktill. Washington kan mycket väl ta och göra skrällen. Pittsburgh 9 raka vinster, känner sig nöjda omedvetet osv? Förstår dock om du spelar Pittsburgh med tanke på formen. Crosby är igång med. Själv kommer jag dock att spela på Ö5,5 1,72 istället.
 
Vancouver Canucks - St. Louis Blues:
 
Vancouver ML 1,80 lockar och Vancouver kan mycket väl vara nattens andra All-in singel. Det står mellan Vancouver och Nashville. Har ingen riktig förklaring till varför jag tror på Vancouver. Har dock riktigt stark feeling på dom. Vancouver behöver liksom en vinst och efter senaste hemmaförlusten emot Minnesota lär både laget och publiken kräva denna vinst. Vancouver 2 raka förluster, Blues 3 raka vinster. Dags för båda streaksen att brytas kanske? Enda frågetecknen jag har är att Vancouver har spelat mycket på sistone medans Blues är utvilade, samt målvaktsduellen...
 
Los Angeles Kings - Phoenix Coyotes:
 
Kings är riktigt hemmastarka. Tror på Kings inatt. ML 1,55 är lite lågt, men spela på det om ni känner för det. Ö2,5 mål Kings 1,73 inatt igen kanske?
 
 
  
Intressanta spel:
 
Nashville ML 1,95
Devils-Rangers U5,5 1,50
Boston ML 1,68
Winnipeg-Boston U5,5 1,68
Penguins-Capitals Ö5,5 1,72
Vancouver ML 1,80
Kings Ö2,5 1,73
Nattens All-in singlar: Vancouver ML och Boston ML (Sålänge Rask startar)
 
Jag uppdaterar inlägget senare i vad jag kör exakt som All-in singel inatt. Vill invänta målvakter samt fundera lite till nämligen. Hörs senare!

Ännu en fin natt!

Kategori: Allmänt

All-in singeln sitter och 6/9 av de intressanta spelen jag la upp igår. Så en helt ok natt och hoppas att det fortsätter såhär. Såg att Dallas vann, så lite surt att man inte körde två All-in singlar ändå nu i efterhand haha...
 
Mycket matcher inatt igen så kan bli lite jobbigt. Men har redan nu sett några intressanta spel inför natten.
Nattens matcher:
 
Carolina Hurricanes - Florida Phanters
Columbus Blue Jackets - Nashville Predators
New Jersey Devils - NY Rangers
NY Islanders - Ottawa Senators
Winnipeg Jets - Boston Bruins
Montreal Canadiens - Buffalo Sabres
Pittsburgh Penguins - Washington Capitals
Vancouver Canucks - St Louis Blues
Los Angeles Kings - Phoenix Coyotes
 
Era tankar inför nattens matcher? Kommer med inlägg senare ikväll, ska iväg nu!
 

Skippar Dallas som All-in singel

Kategori: Allmänt

Det blir inte spel på Dallas som All-in singel inatt. Varför? jo för att jag har haft lite upp och ned med All-in singlarna på sistone och vill komma in i flowet innan jag kör två All-in singlar på en natt igen. Sen har även ML oddset en stor betydelse, trodde det skulle vara mer än 1,68. Skulle inte förvåna mig om Dallas vinner nu men inte Anaheim, haha...Spelar fortfarande Dallas dock, men inte med jätte hög insats.
 
Aja, ska gå och kolla Tampa-Flyers nu. Lycka till inatt mina vänner!
 
 

NHL-natt 19/3-2013

Kategori: Allmänt

 
Ny viktig natt med rätt mycket matcher. Har hittat en hel del spel jag har bra feeling på.
 
NY Rangers - Carolina Hurricanes: Skippar spel här, skriv i kommentarsfältet om du undrar mina tankar
 
Tampa Bay Lightning - Philadelphia Flyers:
 
Jag gillar att Tampa är underdogs. ML 2,02 högt och man ska veta att Flyers har dåligt bortaspel. Inte tillräckligt övertygad för att köra Tampa som nattens All-in singel dock, men ML Tampa på mindre peng spelas. Gillar även Ö5,5 1,72.
 
Dallas Stars - Calgary Flames:
 
Tror på Dallas här. I dagsläget har inte Dallas ML kommit upp på Unibet men uppdaterar här senare angående matchen när ML kommit upp. Är ML bra så kan Dallas bli nattens andra All-in singel.
 
Colorado Avalanche - Chicago Blackhaws:
 
Colorado blandar och ger. Har hög högsa-nivå men extremt låg lägsta-nivå. Man har slagit Chicago hemma förut denna säsong och jag gillar att oddset ligger på 2,4. Men något jag gillar ännu mer är Ö5,5 ligger på 2,02! Colorado Ö2,5 2,12 också intressant.
 
Anaheim Ducks- San José Sharks:
 
Fasth startar och om bara han och Anaheim spelar som dom brukar på hemmaplan så vinner dom denna matchen. Nattens All-in singel blir Anaheim ML 1,64. U5,5 1,62 helt ok att lägga in i någon dubbel också.
 
Vancouver Canucks - Minnesota Wild:
 
Vancouver behöver vinst och jag tror på Vancouver här. Oddset 1,58 dock inte värt så skippar spel.
 
Los Angeles Kings - Phoenix Coyotes:
 
Hemmastarka Kings brukar inte svika på hemmaplan och jag tror på hemmavinst här. Skippar spel pga ML oddset på Kings. Testar Ö2,5 Kings 1,72 istället.
 
 
Intressanta spel:
 
Tampa ML 2,02
Tampa-Flyers Ö5,5 1,72
Dallas ML (inväntar oddset)
Colorado ML 2,4 (Obs liten peng. Kommer ej spela, mer för den som känner för testa ett lag med bra odds och hoppas på skrällen)
Colorado Ö2,5 2,12
Colorado-Chicago Ö5,5 2,02 (kommer inte heller spela denna för att undvika för mycket spel)
Anaheim ML 1,64
Anaheim-Sharks U5,5 1,62
Kings Ö2,5 1,72
 
Nattens All-in singlar: Anaheim ML och Dallas ML (inväntar oddset på Dallas, så inte helt 100 än)
 
 
 
Jag ser gärna Fasth storspela inatt. Goo Ducks!!
 
Lycka till och undvik för mycket spel. Rygga inte allt jag la upp, utan kanske 1-4 av dom!

Back on track!

Kategori: Allmänt

 
Efter lördagens matcher där det gick lite upp och ned, så var jag väldigt besviken. Mycket pga att två All-in singlar ej gick in. Igår så vann Ottawa, samt att 3/4 spel gick in. Så idag känns det bra. Det var bara Nashville som inte lyckades vinna. Nashville har riktigt tungt bortaspel i år och det måste komma vinster framöver, annars kanske play-off platsen kommer bli svår att ta.
 
Ottawa är förövrigt riktigt bra. Trots alla skador så spelade dom ut Winnipeg igår. Kunde stått 3-0, 4-0 osv efter en period. Får tacka svenskarna Lehner (storspelade och gjorde en magnifik räddning i slutet innan 3-1 målet), Alfredsson (två assister), Zibanejad (en assist) och Silverberg (två mål) för vinsten.
 
Inatt är det sju matcher att gå igenom, tankar kommer ikväll. Skönt att det inte är överdrivet mycket matcher iaf, även ifall jag föredrar runt fyra matcher egentligen.
 
NY Rangers - Carolina Hurricanes
Tampa Bay Lightning - Philadelphia Flyers
Dallas Stars - Calgary Flames
Colorado Avalanche - Chicago Blackhawks
Anaheim Ducks - San José Sharks
Vancouver Canucks - Minnesota Wild
Los Angeles Kings - Phoenix Coyotes
 
Kommentera era tankar kring matcherna. Alltid intressant att höra andras tankar.
 
Hörs senare!

NHL-natt 18/3-2013

Kategori: Allmänt

 
Sens spelar nu och leder 2-0 efter två perioder. Snälla Sens håll i det!
 
Två matcher inatt. Två svåra matcher enligt mig. Här är mina tankar.
 
Washington Capitals - Buffalo Sabres:
 
Hade gärna kört Capitals här. Men lagt på dom förut och dom har svikit mig två gånger denna säsong. Capitals är tyvärr sjukt ojämna i år och det går aldrig riktigt att lita på dom. Har du bra feeling så kör Capitals ML 1,68. Själv testar jag Ö2,5 Caps 1,75.
 
Edmonton Oilers - Nashville Predators:
 
Nashville ML 2,04 intressant. Nashville inte jätte starka borta, jag vet. Men tror på Nashville här. Tror att deras defensiva spel kan störa Oilers tillräckligt mycket för en vinst. Oilers har svårt för tighta lag som Detroit, Sharks Kings, Phoenix osv denna säsong, som inte ger så mycket yta. När Edmonton spelar emot lag som Colorado osv som spelar ett mer öppet spel så rullar det på bra för dom och målen rullar in. Därför tror jag Nashville tar det här inatt. Hade gärna kört U5,5 men tycker inte oddset 1,54 är värt spel. Spelar hellre ML Nashville då.
 
 
 
Intressanta spel:
 
Ö2,5 Capitals 1,75
Nashville ML 2,04

Nattens All-in singel: Skippar inatt. Kommer att spela de två spelen jag la upp som intressanta spel men inte till jätte stor summa. Kommer med All-in singel imorgon istället då jag redan har Ottawa, samt att jag har riktigt bra feeling på vissa av morgondagens matcher.
 
Lycka till inatt!

All-in singel blir av

Kategori: Allmänt

 
Jag gjorde ett sista-minut-val av att köra Ottawa ML som All-in singel. Ottawa är starka hemma och Winnipeg har haft mycket flyt med sig på sina senaste matcher. Tycker det känns som det är dags för deras förlust nu, går mycket på känsla här. Gäller att Lehner spikar igen och spelar bra om det här ska gå. Förlorade två raka igår så får se hur det går. Rygga inte med för mycket pga formen med All-in singlarna. Kvällen började dock bra med U5,5 Pittsburgh-Boston och det kändes bra!
 
 
Goo Sens, svik mig inte som Toronto gjorde, snälla...
 

NHL-kväll 17/3-2013

Kategori: Allmänt

 
Pittsburgh Penguins - Boston Bruins:
 
Känns lite 50/50 rent spelmässigt. Pittsburgh fin form med åtta raka vinster. Dock ska man inte underskatta Boston, dom är starka i år och har fyra bra kedjor. Senast lagen möttes så ledde Boston 2-0 och tappade allt i tredje perioden. Tycker det är fina odds på Bruins ML 2,22. U5,5 1,92 också intressant sålänge som Rask står för Bruins.
 
Ottawa Senators - Winnipeg Jets:
 
Ottawa fortsätter att övertyga trots sina skador. Nu får Ottawa spela på hemmaplan igen och där är dom starka. Tror på Ottawa här, ML 1,76 intressant.
 
 
Intressanta spel:
 
Pittsburgh-Bruins U5,5 1,92
Ottawa ML 1,76
Kvällens All-in singel: Kanske skippar, får se lite hur de känns senare, men om jag kör All-in singel så kommer det att bli Ottawa ML
 
Lycka till! Kommer inlägg senare om de andra två matcherna mellan Edmonton-Nashville och Washington-Buffalo!
 
 
 
 

Sjukt besviken på natten

Kategori: Allmänt

 
Colorado sviker, Toronto hämtar upp 1-4 till 4-4 för att sedan förlora på straffar.. Kings och Ö/U spelet gick ok men inte mycket mer. Florida är verkligen sämst, la aldrig på dom men tycker bara det är konstigt att dom inte ens vinner hemma emot Islanders, nu har dom 4 raka förluster.

Man tar bort Kings från nattens All-in singel och valde Toronto istället. Känns som hela kvällen/natten bestod av felval från min sida och mycket otur, hade inte det där lilla extra med mig. Och som jag sagt förut, sitter inte All-in singlarna går jag minus, sitter dom så går jag plus. Denna gång satt 0/2 stycken...
 
 
I ett sånt här läge får man ta det lugnt och hoppas det vänder. Det är ingen anledning att få panik än mina vänner. Får hoppas det vänder inatt!
 
Två matcher ikväll:
 
Pittsburgh Penguins - Boston Bruins:
Ottawa Senators - Winnipeg Jets:
 
Era tankar angående matcherna? Kommer upp med spel sen.
 

Obs ändring inför nattten

Kategori: Allmänt

Nattens All-in singlar: Toronto ML och Kings ML
 
Jag struntar i Kings som nattens All-in singel. Varför? Jo för att Colorado svek. Pinsamt dåligt av Colorado efter att spelat så bra emot bland annat Hawks dra på sig tre raka förluster. Varav två på hemmaplan. Sjukt besviken på Colorado ikväll... Kings har haft svårt för Sharks genom åren så jag anser att Toronto är ett bättre val att ta som nattens enda All-in singel i detta läge. Vill inte riskera att förlora för mycket pengar på en kväll/natt. Hade Colorado vunnit hade jag kunnat tänka mig ha kvar Kings men skippar som sagt det nu.
 
Annars bra kväll. Typiskt att ungefär alla mina tips går in förutom All-in singeln, sjukt surt. Ö/U spelet gick bra i Boston. Pittsburgh och Ottawa vann. Bara Washington som förlorade av mina tips men jag skrev att det var ren chansning så känns inte så farligt. Ah, sen har vi ju Colorado också, kvällens besvikelse...

Ville bara meddela detta till er att jag ändrade!

NHL-natt 17/3-2013

Kategori: Allmänt

Kommer skriva ett kort inlägg om nattens matcher då jag ska iväg snart och inte hinner göra det innan klockan 12.
 
Columbus Blue Jackets - Phoenix Coyotes:
 
U5,5 1,60 känns värt
 
New Jersey Devils - Montreal Canadiens: Skippar spel, kommenta om ni undrar om matchen nedan
 
Tampa Bay Lightning - Carolina Hurricanes:
 
Ö5,5 1,72 spelas
 
Toronto Maple Leafs - Winnipeg Jets:
 
Toronto ML 1,70 nattens All-in singel. Hinner inte motivation men tror på dom mycket.
 
Florida Phanters - NY Islanders:
 
Florida ML 1,96 värt. Känns som Florida måste få en vinst snart, och varför inte emot Islander?
 
Dallas Stars - Chicago Blackhawks:
 
U5,5 1,70
 
St. Louis Blues - Anaheim Ducks:
 
Skippar spel, hade kört Blues men vågar inte gå emot Ducks fina form med två glödheta målvakter. U5,5 1,75 kan funka
 
Vancouver Canucks - Detroit Red Wings: Skippar spel, kommentera om ni undrar om matchen nedan
 
Los Angeles Kings - San José Sharks:
 
Kings nattens andra All-in singel.
 
 
Intressanta spel:
 
Toronto ML 1,70
Kings ML 1,65
Blues-Ducks U5,5 1,75
Florida ML
Dallas-Hawks U5,5 1,70
Tampa-Canes Ö5,5 1,72
Jackets-Coyotes U5,5 1,72
 
Nattens All-in singel: Toronto ML och Kings ML
 
Dags att komma in på vinnar-spåret igen Toronto, och varför inte på hemmaplan?
 
Lycka till och akta så ni inte spelar för mycket spel, välj ut 1-4 spel istället för alla!

NHL-kväll 16/3-2013

Kategori: Allmänt

 
Ikväll är det fyra matcher. Inte hittat jätte mycket intressant, i så fall har jag mer feeling på nattens matcher. Men ska lägga upp det jag tror angående kvällen. Har haft 4 raka All-in singlar nu, så självförtroendet är på topp och sånt gillar man :)
 
Boston Bruins - Washington Capitals:
 
Boston ML för lågt tycker jag. Man ska veta att på sista tiden har Capitals vunnit de flesta matcher emot Bruins så det är ingen självklart Bruins-seger. ML 2,75 Washington kan vara värt, då skrällen kan ske. Antingen det eller U5,5 till oddset 1,75. Själv vågar jag inte köra ML Washington i alla fall då jag inte riktigt har någon bra feeling. Har du bra feeling dock, så kör på skrällen.
 
Pittsburgh Penguins - NY Rangers:
 
Tror på Penguins här. Upp till er om ni tycker det är värt ML 1,56.. Penguins ska vinna denna matchen, enda nackdelen kan vara att Penguins har 7 raka vinster, kanske känner sig lite nöjda och inte går fullt in? Annars ska Penguins vinna denna matchen.
 
Buffalo Sabres - Ottawa Senators:
 
Tror på Ottawa här. Har haft hyfsat enkelt för Buffalo senaste tiden och dom ger inte upp trots skadorna. Ottawa ML 2,08 ser intressant ut.
 
Colorado Avalanche - Minnesota Wild:
 
Jag ser ett Colorado som är desperata och tvungna att vinna. En förlust här och det kommer se tungt ut för Colorado. För mig är det ett mysterium att Colorado ligger sist, dom spelar faktiskt bra... Bara det att dom har svårt att hitta stabilitet i sitt spel och vinna mycket matcher i sträck. Sen är borta-spelet en stor bov i dramat. Men nu ska man veta att Colorado spelar hemma ikväll, där dom oftast är starka, och dom har chans att ta revansch på Wild sedan sist. Dom lär också ha en hel del hemmafans som vill se sitt lag taggat, med tanke på att dom blev nollade senaste hemmamatchen emot Oilers... Det enda frågetecknet är att Colorado startar med Giguere i mål. Men det spelar ingen roll, tar en chansning på kvällens All-in singel och det blir Colorado. 
 
 
Intressanta spel:
 
Pittsburgh ML 1,56
Ottawa ML 2,08
Bruins-Caps U5,5 1,75
Washington ML 2,75 (Ren chansning.. Tycker bara oddset var intressant, kör inte om du vill lira på mer säkert håll)
Colorado ML 1,82

Nattens All-in singel: Colorado ML
 
 
Jag vill se denna glädje minst en gång inatt från Landeskog. Dags för kaptenen att fixa en seger år sitt lag! GO AVS!!
 
Lycka till ikväll!! / Inlägg om nattens matcher kommer senare. 

All-in singlarna går bra nu...

Kategori: Allmänt

 
...Det känns dock som om att Ö/U spelet har varit emot mig senaste dagarna!
 
Detroit gjorde som jag bad om inatt, och vann. Skönt det. Flyers likaså. Flames likaså. Så mina tips på ML inatt gick riktigt bra. Dock när vi kommer till Ö/U spelet har det varit lite svajigt på sistone. Varken Ö5,5 i Flyers-Devils eller Oilers-Wings. Aja skrev (50/50) så får hoppas att ingen tog efter tipset och körde ML Detroit eller Flyers istället. Men det är lugnt, det vänder ikväll ska ni se!
 
Matcher både ikväll och inatt. Gör ett inlägg om kvällen matcher runt 4-5. Nattens matcher kommer upp senare, är iväg under kvällen så skulle gissa på att dom kommer upp sent. Under tiden, kommentera gärna vad ni tror angående kvällens matcher:
 
Boston Bruins - Washington Capitals
Pittsburgh Penguins - NY Rangers
Buffalo Sabres - Ottawa Senators
Colorado Avalanche - Minnesota Wild
 

NHL-natt 16/3-2013

Kategori: Allmänt

Tre nya matcher inatt att gå igenom. Förövrigt ganska svåra matcher tycker jag. Men jag har hittat lite intressanta tips.
 
Philadelphia Flyers - New Jersey Devils:
 
Senast körde jag Devils ML som nattens All-in singel. Inatt tror jag Flyers vinner, men jag skippar All-in singel på dom, då jag inte känner mig helt övertygad. Detta är lite av en måste-match för Flyers ifall dom vill till play-off. Så det lär vara ett riktigt taggat Flyers som går ut och med hemmafansen på sin sida tror jag på Flyers-vinst. Flyers har visat sig starka denna säsong på hemmaplan, och nu gäller det att visa sig starka när det väl gäller också.. Finfina odds på Ö5,5 (1,95). Man ska dock komma ihåg att det gäller att Flyers spelar mer med defensivt tänk idag för att inte åka på Devils kontringar så kan bli en målsnål match pga detta.
 
Calgary Flames - Nashville Predators:
 
Detta är helt 50/50 i mitt tycke. Haft en jämn historia med mycket vinster var. Om jag var tvungen att spela hade jag nog kört Flames här, med tanke på hemmaplan och Nashville är bortasvaga... Dock inte värt oddset på Flames med tanke på 50/50.
 
Edmonton Oilers - Detroit Red Wings:
 
Här hittar jag nattens All-in singel, Detroit ML 1,85. Jag vet, Detroit är bortasvaga. Men ser man till historien har Detroit väldigt enkelt för Oilers. Oilers med två raka vinster, streaken brukar inte bli mycket längre för bottenlag. Samt ser jag ett desperat Detroit som bara måste vinna. Detroit är samt under play-off i dagsläget och har tre raka förluster. Det måste vända nu och Howard tillbaka i mål, dags för Howard att glänsa.
 
 
Intressanta spel:
 
Flyers ML 1,65
Detroit ML 1,85
Flyers-Devils Ö5,5 1,95 (Obs (50/50)
Edmonton-Detroit Ö5,5 2,12 (Obs 50/50)
Nattens All-in singel: Detroit ML
 
 
Jag vill se ett bortasvagt Detroit ge allt inatt, annars blir jag besviken
 
Lycka till!

Ännu en fin natt för mina tips!

Kategori: Allmänt

 
2/2 All-in singlar gick in. Gå mina all-in singlar in går jag plus, resten av spelen är mer för skoj på små summor. Varken Wild eller Canucks svek. Det är sjukt vad Wild har svårt att punktera sina matcher. Spelade mycket, mycket, mycket bättre men ändå stod de 4-3 ett tag. Nu löste dom det sedan, vilket var bra! Såg exakt likadant ut emot Ducks två dagar sedan men då förlorade dom, trots stort spelövertag.
 
Dallas förlorar emot Anaheim. Suck! Ducks ser riktigt starka ut i år, två stabila målvakter som kan rädda matcher åt dom. Får ursäkta om någon körde Ö5,5 Columbus-Chicago men brukar bli mycket mål här och inatt såklart så blev de målsnålt...
 
Kommentera vad ni tror om nattens matcher!
 
Philadelphia Flyers - New Jersey Devils
Calgary Flames - Nashville Predators
Edmonton Oilers - Detroit Red Wings

NHL-natt 15/3-2013

Kategori: Allmänt

Okej en hel del matcher inatt. Vanligtvis gillar jag inte mycket matcher. Brukar sluta med för mycket lagda spel. försök att inte lägga för mycket spel. Obs: Skriver bara om matcherna som jag anser är intressanta. Om det är någon match som jag inte skriver om som ni undrar mina åsikter kring så skriv bara i kommentarsfältet så svarar jag vad jag tror där.
 
Boston Bruins - Florida Phanters:
 
Boston stora favoriter. Men att spela ML 1,36 finns inte på kartan. I så fall är det mer värt att hoppas på skrällen Florida ML 3,15. Men jag tror absolut att Boston vinner så jag avstår spel här. Vill varna många att inte gå all-in på Boston bara för oddset är så lågt, Florida kan fortfarande överraska. Vill du verkligen spela här så testa handicap Boston -1,5, till oddset 2,10. Jag gillar vanligtvis inte att strunta i ML, men kan vara värt i en sådan här match.
 
Carolina Hurricanes - Washington Capitals: Skippar, fråga i kommentarsfält om du undrar om matchen
 
Columbus Blue Jackets - Chicago Blackhawks:
 
Tror på Hawks här. Det är dock inte värt att riskera pengar till oddset 1,52 på ML Hawks, med tanke på sista tidens form. Två heta målvakter på plan men man ska veta att nära Columbus och Chicago möter varandra brukar det bli en del mål. Ö 5,5 till oddset 2,10 kan vara värt ett försök!
 
Toronto Maple Leaft - Pittsburgh Penguins:
 
Oddset ML Pittsburgh på 1,68 är helt ok. Dock så har Penguins 6 raka vinster, vilket jag inte alls gillar. Förlusten kan komma närsomhelst och Toronto har inte haft svårt för Penguins denna säsong. Tror på mycket mål här. Lägg antingen Ö2,5 Penguins (1,50) eller Ö2,5 Toronto (1,68) beroende på vilket jag du tror vinner.
 
Tampa Bay Lightning - NY Islanders: Skippar, fråga i kommentarsfält om du undrar om matchen
 
Minnesota Wild - Colorado Avalanche:
 
ML Wild, 1,66 nattens första All-in singel. Wild spelade extremt bra hemma emot Ducks senast och det var Ducks Hiller som räddade dom. Jag har svårt att se att Wild ska förlora två raka hemmamatcher. Framförallt emot ett väldigt dåligt bortalag, Colorado...
 
St. Louis Blues - Phoenix Coyotes:
 
U5,5 (1,60) tror jag på väldigt mycket. Lägg in i en dubbel om du tycker oddset är lågt.
 
Winnipeg Jets - NY Rangers: Skippar, fråga i kommentarsfältet om du undrar om matchen
 
Dallas Stars - Anaheim Ducks:
 
Tror på Dallas här. Finfina odds på ML också. Men tippade emot Anaheim senast, och kommer inte våga göra det igen. Men som sagt, tror på Dallas, så kör det om ni har bra feeling.
 
Vancouver Canucks - Nashville Predators:
 
Nattens andra All-in singel. ML Vancouver 1,60 är lite lågt men tror väldigt mycket på Vancouver inatt. Motivering: Nashville bortasvaga och Vancouver vann senast och har nu chansen att bygga vidare på vinsten med hemmastöd.
 
San José Sharks - Los Angeles Kings: Skippar, fråga i kommentarsfältet om du undrar om matchen
 
 
Intressanta spel:
 
 
Dallas ML 1,84
Wild ML 1,66
Canucks ML 1,60
Columbus - Chicago Ö5,5 (2,10) 
Blues - Coyotes U5,5 (1,60). Väldigt lågt odds, testa i en dubbel med Ö5,5 Chicago matchen eller skippa.
Nattens två All-in singlar: Wild ML och Canucks ML
 
 
Hoppas att Wild är mer effektiva inatt
 
Lycka till!!
 
 

Tips att tänka på vid bettande

Kategori: Allmänt

Lite allmän info för nybörjare, så man inte spelar bort för mycket...:

1. Ska du spela NHL eller något försök hålla dig på max 0-4 tipp per dag. Kan vara väldigt svårt när det är stor omgång. Men ett tips är att försöka hålla sig på det. Själv försöker jag hålla mig endags två per dag.
2. Testa ML om du inte känner dig väldigt övertygad att ett lag vinner under ordinarie tid.
3. Har du en kväll förlorat på dina tipp. försök ALDRIG att vinna tillbaka pengarna samma kväll på ex, livebetting. Ibland kan det funka men ofta slutar det med att man blir desperat och i slutändan tappar ännu mer.
4. Var inte rädd för att lägga enbart ett tipp på en dag. Eller inget alls. Känner du att ingen match känns bra, så strunta i det och spela dagen efter!

Riktigt fin natt!

Kategori: Allmänt

 

Natten var ''Good''

 

 

Intressanta spel:

Devils ML - 1,88 (Flyers ligger på 1,9, jag förstår er om ni kör det med tanke på Devils dåliga form. Men jag tror och hoppas att Devils defensiv kommer att störa Flyers)
Devils-Flyers Ö5,5 - 2,00 (Kommer gå in sålänge Hedberg och Bryzgalov fortsätter i samma stil, men lite 50/50 på denna)
Montreal Ö2,5 mål - 1,75
Montreal-OttawaU4,5 - 2,10 (Obs liten insats...)

 

Inatt är det mycket spel att lösa, skriv hur ni tror i kommentarsfältet så kommer jag upp med mina egna tankar lite senare!

NHL-natt 14/3-2013

Kategori: Allmänt

Det är dags att titta igenom nattens tre matcher. Hade en tung natt igår och hoppas att det vänder direkt. Känner mig dock lite osäker på nattens tre matcher, dom är svåra. Det är alltid skönt med enbart tre matcher, då ökar chanserna att man inte lägger för mycket spel och spelar bort mycket pengar på en och samma natt..

 

Montreal Canadiens - Ottawa Senators:

Här ser jag en match som Montreal ska vinna. Hade gärna kört Montreal ML, men oddset ligger enbart på 1,55. Det är inte värt i mitt tycke. Vill du spela ML så lägg in den i en dubbel. Vill man spela på något annat i matchen så kan man testa Ö/U spelet. Det är två bra målvakter, Price vs Lehner som startar. U5,5 ligger på enbart 1,54 men U4,5 är mer intressant till oddset 2,10 (om man vågar köra det.) Båda lagen har haft ganska målrika matcher på sistone så jag skippar nog även U4,5. Eftersom jag tror att Montreal vinner så tycker jag det kan vara värt att testa Ö2,5 mål på Montreal. Oddset är helt ok på 1,75.

 

New Jersey Devils - Philadelphia Flyers:

Okej, såhär är det. Flyers har vanligtvis väldigt svårt för lag som är starka och spelar med ett defensivt tänk. Exempelvis lag som Devils och framförallt Boston. Så i normala omständigheter ska Flyers få det väldigt tufft här. Flyers är även väldigt bortasvaga denna säsong med en statistik på 4-10-0, medans Devils är helt ok hemma. Dock har Devils form på sistone varit väldigt dålig och det får mig att tvivla. Känner dock en feeling på Devils inatt och ML ligger på fina 1,88. ML Devils kommer att köras. Tror även på mycket mål här, vi har två målvakter som inte har en imponerande form och rinner det bara iväg i början så kan det bli mycket mål. Ö5,5 ligger på finfina 2,00 i odds.

 

Calgary Flames - Detroit Red Wings:

Två lag med dålig form och det är en 50/50 match. Fördel Calgary då Gustavsson startar i mål för Detroit. Howard har räddad Detroit ett antal gånger denna säsong nämligen. Calgary har tre raka förluster och då ska man aldrig se Detroit som självklara segrare. I NHL svänger det fort med både win/loss streaks och dom brukar inte bli alltför långa. Båda har oddset 1,9 på ML. Har du en bra feeling på något lag så kör ML det laget, annars skippa tycker jag. Jag skippar spel här helt.

 

Intressanta spel:


Devils ML - 1,88 (Flyers ligger på 1,9, jag förstår er om ni kör det med tanke på Devils dåliga form. Men jag tror och hoppas att Devils defensiv kommer att störa Flyers)
Devils-Flyers Ö5,5 - 2,00 (Kommer gå in sålänge Hedberg och Bryzgalov fortsätter i samma stil, men lite 50/50 på denna)
Montreal Ö2,5 mål - 1,75
Montreal-OttawaU4,5 - 2,10 (Obs liten insats...)

Nattens All-in singel: Devils ML

Svik mig inte inatt Hedberg! Go Devils!!

 

Lycka till.

 

Nu är den startad!

Kategori: Allmänt

Jag har haft en fantastisk säsong med NHL bettande och det har mestadels gått framåt. Så jag fick min idé att här kommer jag att lägga upp NHL-tips varje dag denna säsong för att hjälpa andra som bettar NHL. Jag kommer skriva i hur jag tänker och vad som väger för och emot att ett visst lag t.ex vinner. Så jag hoppas att ni följer och kommenterar om ni har några egna bra nhl tipp. 
 
Jag ska berätta lite i hur jag brukar köra. Jag brukar lägga något som jag kallar för en ''all-in singel''. En all-in singel är att du lägger vad du anser är mycket. En all-in singel är alltid ML (inklusive förlängning och straffar). Jag brukar lägga allt från en-tre all-in singlar per natt. Ibland händer det att jag inte lägger någon alls, beroende på hur säker jag känner mig på matcherna.
 
Jag kör ibland även andra spel, som dubblar/tripplar eller kanske handicap. Men då snackar vi om små summor. Dubblar/tripplar är svårt att få in i NHL och därför försöker jag undvika detta. Det är alltid all-in singlarna som avgör om jag går plus/minus en natt. Dubblar och tripplar lägger jag mest för skojs skull, ibland går dom in och ibland inte.
 
Såja, då vet ni hur jag kommer göra i denna bloggen. Hoppas ni gillar mina tipp och följer. Första inlägget med nattens NHL matcher kommer om ca två timmar.